• CSDD izvēles numurus «izķer» minūtes laikā – 500 gribētāji uz vienu numuru

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    9. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: CSDD
    Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) no 2023. gada 2.janvāra sāka piedāvāt jaunu numurzīmju sēriju (XI1-XI99 un NL100-NL9999). Ne visiem kāroto numuru izdodas iegūt, taču CSDD jau iepriekš atklājis, ka pieprasījums pēc izvēles numuriem ir liels.

    CSDD pakalpojums – valsts reģistrācijas numura izvēle, ir ar ļoti augstu klientu ieinteresētības pakāpi, kur pieprasījums būtiski pārsniedz pieejamo numura zīmju skaitu.

    CSDD IT drošības sistēma sniedz informāciju, ka vienlaicīgi uz katru izvēles numuru pretendē līdz pat 500 interesentu. Rezervācijas laikā uz katru attiecīgo izvēles numuru pretendē visi interesenti, līdz pēdējam solim, kad tas tiek apstiprināts vienam klientam, savukārt visi pārējie saņem atteikumu.

    Viena un divu ciparu izvēles numuri tiek rezervēti dažu minūšu, aptuveni 1 – 3 minūšu laikā. Ja gadījumā, klientu interese ir lielāka nekā to paredz IT drošības sistēma, tad daļa klientu netiek pielaisti rezervācijas sistēmai. kamēr savējie izvēlās sev tīkamos numurus.

    CSDD IT speciālisti nodrošina pakalpojuma pastāvīgu uzraudzību, jo tas tiek realizēts kritiskās infrastruktūras objektā – transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē