• CSDD inspektoram dod 1000 kukuli, lai tiktu nokārtots braukšanas eksāmens

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    3. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: CSDD
    Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) paātrinātā procesa kārtībā rosinājis Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret fizisku personu par iespējamu 1000 eiro kukuļa piedāvāšanu Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) transportlīdzekļu vadītāju eksaminācijas inspektoram, aģentūru LETA informēja KNAB.

    Krimināllietas materiāli satur ziņas par to, ka fiziskā persona piedāvāja 1000 eiro kukuli CSDD transportlīdzekļu vadītāju eksaminācijas inspektoram par vadīšanas eksāmena pozitīvu rezultātu. Kukuļa piedāvājuma mērķis bija atgūt fiziskās personas autovadītāja apliecību.

    KNAB atzinīgi vērtē CSDD ikdienas darbā ieviestos un īstenotos pretkorupcijas mehānismus, tostarp automašīnu tehnoloģisko aprīkošanu, lai mazinātu kukuļošanas riskus un iespējas.

    Efektīvi ieviesti un īstenoti pretkorupcijas mehānismi palīdz tiesībsargājošajām institūcijām atklāt likumpārkāpumus un nostiprināt iegūtos pierādījumus, lai vainīgās personas tiktu sauktas pie atbildības par noziedzīgo nodarījumu izdarīšanu.

    KNAB kriminālprocesu sāka  31. oktobrī un izskatīja paātrinātā procesa kārtībā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē