• CSDD atvērs četras jaunas tehniskās apskates stacijas

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: CSDD
    VAS «Ceļu satiksmes drošības direkcija» (CSDD) rīkotā publiskā iepirkuma rezultātā noskaidroti komersanti tehniskās kontroles pakalpojuma veikšanai un jaunu tehniskās apskates staciju izbūvei Rīgā vieglajiem un kravas transportlīdzekļiem, kā arī vieglajiem transportlīdzekļiem Smiltenē un Līvānos.

    Klientiem transportlīdzekļu tehniskās apskates pakalpojumi arī turpmāk būs pieejami tehniskās apskates stacijās visā Latvijā.

    CSDD nodrošinās klientu maksājumu pieņemšanu, pārbaudes transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā, un veiks atbilstības un pakalpojumu kvalitātes uzraudzību, tai skaitā, organizējot personāla apmācību un atestāciju. Savukārt, transportlīdzekļu tehnisko kontroli veiks uzņēmumi, kas izvēlēti publiskā iepirkuma noteiktajā kārtībā.

    «Esam gandarīti, ka tiks izveidotas divas  jaunas tehniskās apskates pakalpojuma sniegšanas vietas Rīgā, kā arī reģionos Smiltenē un Līvānos. Autoparks Latvijā pieaug ik gadu, īpaši Rīgā koncentrējas vislielākais transportlīdzekļu skaits. Jau salīdzinoši tuvā nākotnē klienti savai ērtībai Rīgā varēs izvēlēties sev tuvāk esošo tehniskās apskates staciju un saņemt pakalpojumu ātrāk, tajā skaitā samazinot gaidīšanas laiku pakalpojuma saņemšanai. Tāda pati iespēja būs arī kravas transportlīdzekļiem. Savukārt, jaunās tehniskās apskates stacijas Smiltenē un Līvānos paredzētas vieglajiem transportlīdzekļiem,» informē CSDD Tehniskā departamenta vadītājs Jānis Liepiņš.

    Komersanti pakalpojumu uzsāks nodrošināt pēc CSDD veiktās tehniskās apskates stacijas un personāla akreditācijas. Publiskā iepirkuma nosacījumi paredz līguma noslēgšanu uz desmit gadiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē