• “CityBee” ieviesis automatizētos zvanus ātrumpārkāpējiem – veikti jau 5483 zvani

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    29. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lai sekmētu ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu un veicinātu vēl drošāku braukšanas kultūru, koplietošanas automašīnu uzņēmums “CityBee” ir ieviesis automatizētos zvanus ātrumpārkāpējiem. Kopš jaunuma ieviešanas 1. aprīlī Latvijā, 664 reizes “CityBee” lietotāji ir saņēmuši zvanu par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu, kam pateicoties, teju 92% ir mainījuši braukšanas paradumus un samazinājuši ātrumu turpmākos braucienos, tādējādi nepārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus.

    Ieviestais jaunums darbojas visās trīs Baltijas valstīs un tas paredz, ka brīdī, kad automašīnas vadītājs pārkāpj atļauto braukšanas ātrumu, tiek saņemts automatizēts un iepriekš ierakstīts zvans par veikto pārkāpumu.

    Gadījumā, ja zvans netiek pieņemts, autovadītājam tiek nosūtīta automātiska īsziņa uz mobilo tālruni.

    “Atļautā ātruma pārsniegšana ir viens no biežākajiem pārkāpumiem ceļu satiksmē, un šī problēma, kas tiešā veidā ietekmē ceļu satiksmes drošību, ir aktuāla visās Baltijas valstīts ne tikai koplietošanas auto lietotāju, bet visu autovadītāju vidū.

    Mēs regulāri sekojam līdzi automašīnu lietošanas un ātruma limita ievērošanas paradumiem, lai uzlabotu “CityBee” pakalpojumu drošību.

    Līdz šim “CityBee” darbinieki manuāli sazinājās ar klientiem, kuri ilgstoši pārkāpj ātrumu, taču, redzot pozitīvo ietekmi, spērām soli uz priekšu, lai šo automatizētu.

    Kopš risinājuma ieviešanas Baltijā kopumā ir veikti jau 5483 zvani, un nākotnē plānojam sistēmu attīstīt, precizējot ātruma pārkāpšanas robežas, kas ir izaicinājums, ņemot vērā ātruma ierobežojošās zonas, kas uz ceļiem regulāri mainās,” atklāj “CityBee Latvija” vadītājs Kristofs Hegedess (Kristof Hegedues).

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē