• “CityBee” atklāj balsošanu, kurā pilsētā turpmāk būs pieejami koplietošanas auto

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    6. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Tuvojoties gada siltākajai sezonai un pieaugot iedzīvotāju interesei pēc koplietošanas automašīnām, uzņēmums “CityBee” pirmo reizi savas pastāvēšanas vēsturē lemšanas privilēģiju, kurā pilsētā turpmāk būs pieejami uzņēmuma pakalpojumi, nodos sabiedrības rokās. Reģistrējoties “CityBee” aplikācijā, līdz 15. maijam lietotāji var sniegt savu atbalstu kādai no trim Latvijā iecienītām pilsētām – Ventspilij, Ogrei vai Valmierai. Balsošanas rezultāti tiks paziņoti jau 16. maijā.

    Lai sniegtu savu atbalstu, nepieciešams lejuplādēt “CityBee” aplikāciju un veikt bezmaksas reģistrāciju, atrodoties kādā no šīm pilsētām – Valmierā, Ogrē vai Ventspilī. Atkarībā no reģistrācijas veida, iespējams atdot no 1 līdz 3 punktiem savai pilsētai.

    Ja reģistrācija veikta ar e-pastu, pilsēta saņems 1 punktu, ja ar e-pastu un autovadītāja apliecību – 2 punktus, savukārt, ja reģistrācija veikta ar e-pastu, autovadītāja apliecību un norēķinu karti, pilsēta saņems maksimālos jeb 3 punktus.

    “Arvien vairāk redzam, ka iedzīvotāji Latvijā izmanto iespēju braukt ar koplietošanas automašīnām, turklāt katru dienu pieaug arī interese no pašvaldību puses.

    Pēc pieejamajiem datiem redzam, ka “CityBee” automašīnas regulāri ir kustībā mūsu reģionālajos punktos, piemēram, Liepājā, Siguldā un citās vietās, turklāt tās regulāri ceļo pa visu Latviju – tostarp vietās, kurās mūsu pakalpojumi vēl nav pieejami.

    Ņemot vērā, ka “CityBee” autoparks drīzumā pārsniegs 800 mašīnas, šis ir piemērots brīdis, lai paplašinātos vēl vienā pilsētā, turklāt pēc pirmajiem balsošanas rezultātiem redzam, ka “CityBee” koplietošanas automašīnas savā pilsētā visvairāk vēlas redzēt ogrēnieši. Lai arī mēs labprāt piedāvātu savus pakalpojumus visās trīs pilsētās, par kurām aicinām balsot, teritoriālo pārklājumu attīstām pakāpeniski, izvērtējot klientu vajadzības,” stāsta,“CityBee Latvija” vadītājs Kristofs Hegedess (Kristof Hegedues).

    Jau ziņots, ka, pieaugot iedzīvotāju interesei, “CityBee” šogad paplašinājis teritoriālo pārklājumu Latvijā un kompānijas koplietošanas automašīnas pieejamas sešās Latvijas pilsētās – Rīgā, Siguldā, Jūrmalā, Liepājā, Jelgavā un Olainē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē