• «Citroën» tikai 50 eksemplāros saražos eksotisko «My Ami Buggy»

    Konceptauto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    15. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Tikai dažus mēnešus pēc «My Ami Buggy» koncepta prezentācijas un ļoti pozitīvām publikas atsauksmēm «Citroën» īpaši ierobežotā skaitā laiž klajā automobili, kura pamatā ir tieši šis konceptauto.

    Tikai 50 vienību sērija nonāks pārdošanā 21. jūnijā «Citroën France» tīmekļa vietnē. Katram klientam būs sava ekskluzīvā versija, jo transportlīdzekļa iekšpusē paneļa labajā pusē tiks uzstādīta plāksnīte “My Ami Buggy ULTRA SPECIAL LIMITED EDITION”, kas numurēta ar skaitli no 1 līdz 50.

    “Kad prezentējām «My Ami Buggy Concept», publika reaģēja ar lielu entuziasmu, un daudzi klienti  lūdza to laist ražošanā. Šodien esam gandarīti, ka varam atdzīvināt koncepcijas garu ar šo ekskluzīvo «My Ami Buggy» sēriju un vēlreiz ilustrēt «Ami» daudzveidīgās pielāgošanas iespējas. Būdams bez durvīm un ar kabrioleta jumtu, «My Ami Buggy» ļauj vadītājam un pasažierim justies brīvāk un elektriskajā režīmā baudīt klusu braukšanu,” sacīja Lorānsa Ansena, «Citroën» stratēģijas un produktu direktore.

    Piedzīvojumu gars eksterjeram

    Ar elementiem no «My Ami Pop» un «Vibe» versijām «My Ami Buggy» īpašais modelis iemieso piedzīvojumu garu un prieku demonstrēt savu unikālo stilu pilnīgā brīvībā.

    Pirmā lieta, ko pamanāt, ir jaunā virsbūves krāsa. Tonētais haki materiāls ir harmonijā ar dabas garu un lieliski sader ar šo «My Ami Buggy» versiju. No «Pop» un «Vibe» versijām tiek ņemti priekšējā un aizmugurējā bampera pastiprinājumi, priekšdaļas panelis un lukturu apdare, riteņu arkas un sānu paneļi, kā arī aizmugurējais spoilers.

    Tas viss piešķir mazajam automobilim muskuļotāku izskatu. Melni tonētie aizsargelementi sniedz mašīnai pārliecību un pastiprina robustuma sajūtu. Šis melnais aprīkojums ir īpašās versijas grafiskā signatūra un kontrastē ar jauno zaļo krāsojumu.

    Spilgti dzelteni rotājumi atdzīvina virsbūvi un piešķir «My Ami Buggy» košu un dzīvespriecīgu izskatu. Divi padziļinājumi priekšdaļas panelī ir izcelti ar sulīgi dzeltenām uzlīmēm. Šo krāsu var atrast arī uz virziena bultiņām, kas pielīmētas uz riteņu arkām. Šie tehniskie elementi, tāpat kā tie, kas tiek izmantoti aviācijā un norāda uz noteiktu funkcionalitāti, «My Ami Buggy» gadījumā ir dekoratīvi.

    «My Ami Buggy» ir perforēti 14 collu riteņi ar zelta apdari un melnām dekoratīvām uzlikām, kas speciāli radītas šai versijai. Riteņu centrā ir Citroën emblēma. Šie augsta kontrasta riteņi ir lieliski pieskaņoti haki virsbūves krāsai.

    Lai klients varētu padarīt savu «My Ami Buggy» vēl individuālāku, priekšējo plātni var personalizēt, ievietojot tajā jebkuru viņam tīkamu ziņojumu. Un, lai to aizsargātu, ir izstrādāts īpašs Ami vāciņš, kas atbilst My Ami Buggy haki krāsai.

    Brīvs kā gaiss

    Ieskatoties tuvāk, atklājas, ka «My Ami Buggy» nav durvju un jumta. Durvju vietā tam ir metāla caurules ar eņģēm. Kabrioleta jumtu veido mīksts īpaša auduma pārsegs, kāds bija leģendārajiem modeļiem «Mehari» un «2CV». Šis aizsargaudums ir sarullējams, ar labu blīvumu, ūdensnecaurlaidīgs un drošs pret UV starojumu, lai pasargātu vadītāju un pasažieri no saules stariem vai sliktiem laikapstākļiem. Mīkstais jumts ir piestiprināts visapkārt jumta atverei, izmantojot fiksatorus. To var sarullēt un vienkārši noglabāt aiz sēdekļiem.

    Dzīvīga atmosfēra salonā

    Kā papildinājums dzeltenajiem eksterjera akcentiem tā pati krāsa ir atrodama arī uz vairākiem elementiem «My Ami Buggy» interjerā. Tie izceļ noteiktu funkcionālu piederumu, piemēram, trīs priekšējā paneļa glabātuvju, somas āķa un atvēršanas siksnu praktiskumu.

    Pasažierus ieņemt vietu salonā aicina sēdekļi, kas pārklāti ar melnu tehnisko audumu un rotāti ar dzeltenām šuvēm. Arī grīdas paklājiņiem ir dzeltenas nošuvuma detaļas.

    Pārdošanā specializētajā tiešsaistes tirdzniecības vietnē no 21. jūnija nonāks tikai 50 numurētas automašīnas. VIP piegādes mājās 50 «My Ami Buggy» pircējiem tiks nodrošinātas no 8. augusta.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē