• «Circle K» Latvijā slēgs vairākas uzpildes stacijas, laužot līgumu ar franšīzes ņēmēju

    Degvielas uzpildes stacija
    Ziņu aģentūra LETA
    24. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Degvielas mazumtirgotāja SIA «Circle K Latvia» pārtrauc ilggadēju sadarbību ar franšīzes ņēmēju SIA «Vega P», un tāpēc no 16.maija Preiļos un 1.jūnija Krāslavā slēgs «Circle K» degvielas uzpildes stacijas, aģentūru LETA informēja «Circle K Latvia» pārstāvji.

    Ņemot vērā pēdējo gadu sociālekonomiskās tendences valstī, kā arī to ietekmi uz mazumtirdzniecības sektoru un komersantu iespējām nodrošināt pastāvīgi augstus klientu apkalpošanas standartus (tai skaitā, ieguldījumus to uzturēšanā), «Circle K Latvia» un «Vega P» ir vienojušies pārtraukt līdzšinējo franšīzes līgumu.

    Slēdzamās degvielas uzpildes stacijas atrodas Jaunsaimniekos, Preiļu novadā un Rīgas iela 165a, Krāslavā.

    «Circle K Latvia» Mazumtirdzniecības tīkla direktors Armands Žubulis norāda, ka «Circle K Latvia» ar «Vega P» sadarbojās 17 gadu garumā, kas ļāva nodrošināt Preiļu un Krāslavas pilsētas iedzīvotājiem pieejamību «Circle K» produktiem un pakalpojumiem, veicinot gan «Vega P» uzņēmuma attīstību, gan «Circle K» klientu loka paplašināšanos.

    «Firmas.lv» informācija liecina, ka «Circle K Latvia» apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2021.gada 1.maija līdz 2022.gada 30.aprīlim, bija 461,179 miljoni eiro, bet peļņa bija 9,08 miljoni eiro.

    Kompānija «Circle K Latvia» reģistrēta 2003.gadā, un tās pamatkapitāls ir 27,564 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija. «Circle K Latvia» pieder Norvēģijā reģistrētajai «Circle K».

    Uzņēmums «Vega P» reģistrēts 1995.gadā, un tā pamatkapitāls ir 403 284 eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2021.gadā bija 5,81 miljons eiro un peļņa – 110 000 eiro. «Vega P» 60% daļu pieder Viktoram Solovjovam un 40% daļu – Aleksandrai Solovjovai. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē