• Autokino un autokoncertos tiks atļauta ēdienu un dzērienu iegāde

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    22. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: SWR
    No šodienas, 22. maija, spēkā stājušies grozījumi kultūras ministra izdotajā rīkojumā, ar kuru autokino seansu un autokoncertu organizatoriem atļauts šo publisko kultūras pasākumu vietās nodrošināt dzērienu un ēdienu tirdzniecību, produktu pasūtīšanu un samaksu nodrošinot tiešsaistē, savukārt ēdienu un dzērienu piegādi bezkontakta veidā – individuāli uz katru no vieglajām automašīnām.

    Autokino un autokoncertu pasākumu apmeklētāji pasūtītos pārtikas produktus no pasākuma rīkotāja saņems ar individuālu piegādi uz automašīnu; piegādātie ēdieni un dzērieni saņemami atverot automašīnas logu; izkāpt no mašīnas nav atļauts.

    Jau ziņots, ka apmeklēt autokino seansus vai autokoncertus atļauts vien ar vieglajām automašīnām, vienā automašīnā var atrasties 1 cilvēks vai vienas mājsaimniecības locekļi, pasākuma organizatoram jānodrošina 2 metru distance starp automašīnām.

    Pasākumu apmeklētājiem nav atļauts izkāpt no automašīnām, izņemot labierīcību apmeklēšanu, nav atļauts atvērt logus, izņemot vēdināšanas režīmu un no 22. maija arī, lai saņemtu pasākuma organizatora piegādātus ēdienus / dzērienus. Biļešu un ēdienu / dzērienu iegāde uz autokino un autokoncertiem nodrošināma interneta tiešsaistē.

    Jau ziņots, ka Ministru kabinets lēma no š.g. 12. maija atļaut publisku pasākumu, tostarp kultūras pasākumu organizēšanu gan iekštelpās, gan ārtelpās, vienlaikus nosakot sociālās un fiziskās distancēšanās pasākumus un pasākumu norises vietu dezinficēšanas prasības, kas kultūras nozarē noteiktas ar kultūras ministra rīkojumu (t.s. sanitārie protokoli).

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē