• «Auto 2023» izstādē «Renault» prezentēs plašu modeļu klāstu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    No 28. aprīļa līdz 30. aprīlim ķīpsalā norisināsies ikgadējā starptautiskā autoindustrijas izstāde «Auto 2023». Šogad auto entuziastiem un citiem interesentiem būs iespēja klātienē aplūkot vairākus automobiļus no renault klāsta – pilnībā jauno «Austral Mild Hybrid» un uzlaboto «Kangoo», kā arī «Megane E-tech Electric» un «Arkana E-Tech Hybrid» modeļus.

    Izstādes apmeklētājiem būs iespēja redzēt jauno apvidus tipa auto «Renault Austral», kas ir pirmais šī autoražotāja modelis, kas būvēts uz trešās paaudzes CMF-CD platformas, kā arī tam ir jaunākā «Renault» četru riteņu stūrēšanas sistēma «4CONTROL Advanced».

    Šajā modelī izmantotas 32 braukšanas palīgsistēmas, kas rūpējas par pasažieru komfortu un drošību, toties «E-TECH Full Hybrid» un divi 48V un 12V Mild Hybrid dzinēji ļauj viegli un ērti nonākt galamērķī. Izstādē būs aplūkojama «Austral» sportiskā versija «Iconic Esprit Alpine», atgādinot par «Renault Group» sacīkšu un sporta automašīnu ražotāju.

    Tāpat bez jaunā «Renault Austral» būs apskatāma pagājušās izstādes zvaigzne «Megane E-Tech electric», kas ir ieguvis 2023. gada Latvijas elektroauto titulu. Šis modelis ir jaudīgs bezemisiju hečbeks ar pagarinātu garenbāzi (2,68m, kopējais garums 4,2m) un samazinātu pārkari, ko piedāvā modulārā CMF-EV platforma.

    «Renault Megane E-Tech» electric ir aprīkots ar 160 kW (217 ZS) elektrodzinēju un 60 kWh akumulatoru, kas nodrošina līdz pat 450km gaitas rezervi WLTP ciklā. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja aplūkot arī pārsteidzošo SUV kupeju «Renault Arkana» tās sportiskajā «R.S. Line» versijā.

    Šī modeļa «E-TECH» 145 ZS hibrīddzinējs ļauj 80% no braukšanas laika pilsētā veikt tikai elektriskajā režīmā, apvienojot ekonomiskumu ar braukšanas komfortu.

    Ķīpsalā būs redzams arī vairāku paaudžu iemīļotais «Renault Kangoo» – modeļa jaunākajā versijā vēl joprojām ir saglabājies tā komforts un praktiskums. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja novērtēt auto dinamisko siluetu, parocīgo instrumentu paneli, kā arī glabāšanas nodalījumu ietilpību.

    Renault automobiļu stends atradīsies Ķīpsalas Izstāžu zāles 2. hallē, kur ikvienam interesentam būs iespēja auto ne tikai aplūkot, bet arī aprunāties ar «Renault» pārstāvjiem un noskaidrot atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par izstādē redzamajiem modeļiem, kā arī citiem «Renault» automobiļiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē