• Apdrošinātājs turpmāk kā maiņas auto izniegs «Tesla» elektroauto

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    15. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmums «Balcia» noslēguši vienošanos ar «Tesla» elektroauto koplietošanas platformu «OX Drive», sniedzot iespēju KASKO apdrošināšanas klientiem kā maiņas auto izvēlēties šīs markas elektromobili. Sadarbības mērķis ir veicināt ilgtspējīgu mobilitāti pilsētvidē un mudināt Latvijas iedzīvotājus nākotnē izvēlēties videi draudzīgākus transportlīdzekļus.

    Eiropā ir izvirzīti stingri klimata neitralitātes mērķi, lai samazinātu siltumnīcefekta gāzu emisiju apmērus. Tomēr transporta nozarē joprojām aptuveni 83% no oglekļa dioksīda emisijām rada tieši autotransports. «Balcia» sadarbībā ar elektroauto koplietošanas platformu «OX Drive» apņēmusies saviem KASKO klientiem padarīt elektromobiļus pieejamākus, piedāvājot tos kā maiņas auto, kamēr apdrošinātajam transportlīdzeklim tiek veikti remontdarbi.

    «Balcia ir viens no aktīvākajiem apdrošinātājiem elektrisko transportlīdzekļu apdrošināšanas tirgū, jo ticam, ka jaunākās paaudzes tehnoloģijām mūsdienās ir liela nozīme, it īpaši, ja domājam par negatīvās ietekmes samazināšanu uz vidi. Tādēļ meklējām partneri, ar kuru kopā varam veicināt iedzīvotāju zaļāku mobilitāti, un iedvesmot nākotnē izvēlēties videi draudzīgākus pārvietošanās līdzekļus," dalās «Balcia» viceprezidents Reinis Bērzkalns.

    ««OX Drive» dibinātāji ir mūsdienīgs un progresīvs jaunuzņēmums, ar kuru mums sakrīt ilgtermiņa mērķi. Mēs, Balcia, vēlamies atbalstīt un sadarboties ar drosmīgiem uzņēmējiem, tādēļ esam gandarīti, ka sadarbībā ar «OX Drive» varēsim klientiem piedāvāt izvēlēties «Teslu», kā maiņas auto, un pārliecināties – ko patiesībā nozīmē pārvietoties ar elektroauto. «Tesla» ir simbols augstam mūsdienu tehnoloģiju sniegumam un ilgtspējai,» saka Reinis Bērzkalns.

    «Mēs esam priecīgi uzsākt sadarbību ar apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmumu, tādējādi vēl plašākai sabiedrības daļai sniegt iespēju testēt tehnoloģiski advancētāko «Tesla» elektroauto, kā arī izmēģināt auto koplietošanas servisa pakalpojumus.  Ticam, ka ilgtspēja un zaļā mobilitāte ar katru dienu iegūst arvien nozīmīgāku lomu cilvēku pārvietošanās paradumos, un mēs nešaubāmies, ka nākotnes mobilitāti noteiks tieši elektroauto tīkla attīstība,» stāsta «OX Drive» līdzīpašniece un vadītāja Egija Gailuma.

    Gan līdzšinējiem, gan jauniem «Balcia» klientiem, kas būs izvēlējušies atbilstošu auto aizvietošanas segumu, būs iespēja izvēlēties izmantot «Teslu» kā maiņas auto, ja apdrošinātajam transportlīdzeklim būs nepieciešami remontdarbi. Klientiem, piesakot maiņas transportlīdzekli, būs iespēja auto rezervēt, to saņemot uz norādīto adresi, vai arī ar «OX Drive» mobilās lietotnes palīdzību sākt lietot jebkuru tuvumā pieejamo koplietošanas «Tesla» transportlīdzekli.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē