• «Alfa Romeo» uzlabo «Giulia» un «Stelvio» modeļus

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    6. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Itāļu autoražotājs «Alfa Romeo» ir paziņojis, ka zīmola slavenajiem modeļiem «Giulia» un «Stelvio» veikti uzlabojumi, padarot tos par dinamiskākajiem auto savā klasē. Uzlabotie «Alfa Romeo» automašīnu modeļi tirdzniecībā būs pieejami no 2023. gada februāra, ziņo «Autobrava Motors» pārstāvji.

    «Ar šiem uzlabojumiem autoražotājam noteikti ir izdevies saglabāt zīmola identitāti, tajā pašā laikā padarot «Giulia» un «Stelvio» estētiski pievilcīgākus un tehnoloģiski attīstītākus. Šo modeļu braukšanas dinamika SUV un sedanu kategorijās joprojām ir labākā savā klasē, nodrošinot vienreizēju un aizraujošu braukšanas pieredzi. Līdz ar šiem modeļiem varam teikt, ka «Alfa Romeo» jau atkal ir izdevies atrast zelta vidusceļu starp tradicionālo itāļu dizainu, modernākajiem dizaina elementiem, tehnoloģiskajiem risinājumiem un perfektu svara sadalījumu,» informē Autobrava Motors pārdošanas daļas vadītājs Uvis Braunfelds.

    Jaunākās paaudzes lukturi

    Gan «Giulia», gan «Stelvio» modeļu pamanāmākais atjauninātā eksterjera elements ir to lukturi. Tie aprīkoti ar LED adaptīvajiem «Matrix» lukturiem, kas iezīmē zīmola «3+3» apgaismojuma ieviešanu, turklāt jaunie priekšējie lukturi aprīkoti ar adaptīvu priekšējā apgaismojuma sistēmu, kas pielāgo gaismas staru atkarībā no ātruma un braukšanas apstākļiem, kā arī ar automātisko tālā apgaismojuma regulēšanas sistēmu, kas arīdzan pielāgos gaismas staru sliktas redzamības apstākļos tā, lai tas neapžilbinātu citus satiksmes dalībniekus.

    Arī aizmugurējo LED lukturu grupas izkārtojums ir pārveidots tā, lai akcentētu abu modeļu sportisko raksturu. Proti, jaunajam «Giulia» ir jauni stikla aizmugurējie lukturi ar caurspīdīgu apdari, savukārt jaunajam Stelvio ir dūmakains stikls ar spīdīgi melnu apdari.

    Vēl vienkāršāka auto vadīšana

    Saglabājot auto modeļu sākotnējo, itāļu elegancei raksturīgo interjeru, jaunajos «Giulia» un «Stelvio» modeļos integrētas vismodernākās tehnoloģijas, kas garantē ērtāku «Alfa Romeo» vadīšanas pieredzi. Vadītāja instrumentu panelis abos auto ir aprīkots ar digitālu 12,3 collu TFT ekrānu, turklāt gan «Giulia», gan «Stelvio» modeļi papildināti arī ar uzlabotu vadītāja palīdzības sistēmu (ADAS), kas, izmantojot elektroniskās sistēmas, ļauj pašam transportlīdzeklim kontrolēt akseleratoru, bremzes un stūri.

    Vēl veiklāk un jaudīgāk

    Jauno «Alfa Romeo Giulia» un «Stelvio» braukšanas dinamika jau atkal ir labākā savā klasē. Uzlaboto modeļu nevainojamo un sportiski dinamisko raksturu izceļ plaši izmantotie vieglie materiāli. Piemēram, dzinēja pamatnē ir izmantots alumīnijs, savukārt piedziņas vārpstas izgatavošanā izmantota oglekļa šķiedra. Šādu praksi autoražotājs ir aizņēmies no sacīkšu auto ražošanas, kas vēl jo vairāk apliecina «Alfa Romeo» sportisko garu.

    Kā informē «Autobrava Motors» pārstāvji Latvijā, visi «Giulia» un «Stelvio» modeļi ir pieejami ar 160 CV dīzeļdzinēja versiju un ar aizmugurējo riteņu piedziņu, kā arī pilnpiedziņas versijās ar 280 Z/S benzīna dzinēju un 210 Z/S dīzeļdzinēju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē