• VIDEO: Vecmilgrāvī policisti aptur BMW, kura vadītājs bija uzpīpējis kāsīti

    Aizraujoši
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    3. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadri no video
    2.jūlijā, pulksten 2.30 Rīgas pašvaldības policisti, patrulējot Vecmīlgrāvī, ievēroja kādu BMW markas transportlīdzekli. Automašīnas vadītājs ceļu satiksmē piedalījās nepārliecinoši, līdz ar to likumsargi pievērsa viņam pastiprinātu uzmanību. Piebraucot tuvāk, ievērots, ka viens no automašīnas gaismas lukturiem ir izkritis.

    Pēc likumsargu rīkojuma apturēt automašīnu, vadītājs uzreiz apstājās. Atverot vadītāja pusē logu, uzsākta saruna, kuras laikā sajusta marihuānai raksturīgā smaka. Tāpat automašīnas salonā ievērots tabakas jaucējs un pusizjaukti cigarešu iepakojumi. Jaunajam vīrietim lūgts izkāpt no spēkrata un pieiet pie otra likumsarga, lai nosauktu datus un pārliecinātos par tiesībām piedalīties ceļu satiksmē.

    Mirkli vēlāk autovadītājs sākts izjautāt par marihuānas lietošanu. Jaunais autovadītājs atzinās, ka aptuveni pusotru stundu iepriekš ar draugu izsmēķējis vienu “kāsīti”. Daļa no pāri palikušās marihuānas palikusi automašīnā, kuru viņš labprātīgi uzrādīja arī likumsargiem.

    Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas pārstāvji, kuri jauno autovadītāju nogādāja Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā ekspertīzes veikšanai. Darbu ar pārkāpēju turpināja Valsts policija.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē