• Asprātīgs veltījums māmiņdienai priecē garāmbraucējus uz Liepājas šosejas

    Aizraujoši
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    9. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Svētkos nu jau par tradīciju kļuvusi ekspozīciju izveide Liepājas šosejas 9. kilometra malā. Izņēmums nav arī māmiņdiena!

    Liepājas šosejas 9. kilometrs vairākos mums mīļos svētkos kļūst par īpašu vietu, kur piestāj garāmbraucēji. Neatkarīgi no gadalaika, šī ir vieta, kur redzamas krāšņas un asprātīgas pilnas svētku ekspozīcijas – Ziemassvētki, Lieldienas, Lāčplēša diena, Valentīndiena, Līgo svētki, Sieviešu diena, pirmā skolas diena vai citi svētki.

    Mīlestības pilnu ekspozīciju uzņēmums uzstādījis arī māmiņdienā!

    Uzņēmuma Facebook ieraksts vēsta:

    "Vispār ar tām labajām un īstajām mammām ir pilnīgs trakums. Tik ļoti spēcīgas un tik vājas vienlaicīgi. Sava bērna dēļ ar kailām rokām pacels ziloni un apraudāsies par mušu. Un, protams, ka daudzas lietas pasaulē ir riktīgi negodīgas… karš, bads, noziegumi utt. Taču viss-viss-negodīgākā lieta miera apstākļos ir tā, ka mātes mīlestību mēs ieraugam un saprotam vai nu nekad, vai nu tikai tad, kad tas ir jau gandrīz par vēlu…
    Un tas ir tik drausmīgi, ja tā padomā, vai ne?!

    Paldies Dievam, ka mēs, vīrieši, neesam mammas. Mēs visu salaistu grīstē jau diezgan agri. Mēs nemaz nemācētu. Mūsos nav tādas pacietības, lai tik ilgi paliktu nenovērtēti un nepažēloti…! Ja mēs būtu mammas, mēs uz bērniem katru otro dienu bļautu kaut ko no sērijas:

    «Kas Tu neredzi, kas es Tevi vienkārši riktīgi mīlu un tāpēc tā uzvedos?!»,
    «Tu vispār saproti, cik grūti bija Tevi iznēsāt un dzemdēt un… Ko nozīmē dzemdēt? Nāc es Tev uzzīmēšu!»,
    «Tu sīkā, nepateicīgā pakaļa, es Tevi uz rokām nesāju, kamēr Tu biji maziņš! Divus kilometrus, piecus stāvus. Vasara vai ziema. Katru dienu. Tāpēc davai fiksi saproti un mīli mani!»
    ..nu un tā tālāk.

    Īsāk sakot, mēs šajā māmiņdienā gribējām pateikt visām māmiņām, kurām vēl nav pienācis laiks, kad viņas sajūtas novērtētas, ka pasaulē ir ļoti, ļoti daudz pieaugušo, kuri zina, ka jūs esat visstiprākās!!! Tiešām zina!!!
    Lai jums skaista māmiņdiena, 2 metri, mazgājam rokas, palīdzam tiem, kuriem grūti, un atkal – lai jums skaista māmiņdiena!"

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē