• Yandex.Taxi Rīgā ievieš piegādes pakalpojumu

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ilustratīvs foto
    Foto: Publicitātes foto
    Ilustratīvs foto
    Pašlaik tiek rekomendēts izvairīties no cilvēku pūļiem un, cik iespējams, palikt mājās. Lai šajā situācijā palīdzētu gan patērētājiem, gan autovadītājiem, serviss Yandex.Taxi Rīgā ir ieviesis jaunu pakalpojumu Piegāde. Ar tā palīdzību būs iespējams nodot tuviniekiem dažādas nepieciešamās lietas, piemēram, apģērbus, ēdienu, zāles un higiēnas līdzekļus, savukārt autovadītāji tiks nodrošināti ar papildu pasūtījumiem.

    Pakalpojumu Piegāde var atrast starp citiem tarifiem aplikācijas Yandex.Taxi izvēlnē. Lai izmantotu attiecīgo pakalpojumu, ir jānorāda saņēmēja telefona numurs. Uz šo numuru tiek nosūtīta īsziņa ar mājaslapas saiti, kur var sekot līdzi automašīnas kustības maršrutam. Pakas nosūtītājam tā jāaiznes līdz mašīnai un jānodod vadītājam, bet saņēmējam – jāiziet ārā un jāsaņem, kad piebrauks automašīna.

    Rīgas iedzīvotājiem par nelielu piemaksu ir pieejama arī opcija No durvīm līdz durvīm – autovadītājs saņems un nodos paku tieši pie dzīvokļa vai biroja durvīm. Komentāros var arī norādīt bezkontakta piegādes veidu. Šajā gadījumā autovadītājs vienkārši paņems pie durvīm novietotu paku, aizvedīs uz norādīto adresi, noliks tur un sagaidīs, kamēr saņēmējs pats paņems pasūtījumu.

    Piemēram, piegāde no tirdzniecības parka ALFA līdz Pērnavas ielai 5 maksās apmēram 3,9 EUR, no Spices līdz Republikas laukumam 2a – 4,7 EUR (cena bez atlaides).

    Par šo pakalpojumu nav paredzēts maksāt skaidrā naudā, katrs pasūtījums jāapmaksā ar maksājumu karti, kura ir piesaistīta Yandex.Taxi aplikācijai.

    Elektroniska norēķināšanās būtiski samazina infekcijas pārnešanas iespējas, izslēdzot nepieciešamību apmainīties ar banknotēm un monētām.

    Pakalpojumu nodrošina kvalificēti vadītāji, kuri ir izgājuši speciālas apmācības, kā arī ir informēti par profilakses pasākumiem sakarā ar infekcijas izplatīšanos.

    Pirms pakas nosūtīšanas tā jāiepako aploksnē, kastē vai maisiņā. Ir svarīgi, lai paku varētu ievietot automašīnā un tā nebūtu smagāka par 20 kilogramiem. Piemēram, ir iespējams nosūtīt koferi, dokumentus vai saini ar mantām. Toties divriteni, veļas mazgājamo mašīnu vai stāvlampu nosūtīt nevarēs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē