• Volvo XC40 plug-in hibrīda pirmais brauciens

    Hibrīds
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    12. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    5/6Cena

    Cena

    XC40 bāzes cena ir 32 990 eiro. Par to iespējams iegūt krosoveru ar 1,5 litru 129 ZS benzīna dzinēju un sešpakāpju mehānisko transmisiju. Plug-in modifikācijas sākumcena būs lielāka – 45 700 eiro. Konkrētais demonstrācijas auto Inscription aprīkojuma versijā ar papildaprīkojumu maksā 55 900 eiro. Šāda izmēra automašīnai tas nav mazs skaitlis, it īpaši, ja turpat dīlercentrā par šādu naudu var pasūtīt izmēros lielāko XC60 ar 2,0 litru dīzeļdzinēju un sportisko R-Design pakotni.

    Tomēr jāņem vērā vairāki faktori. Pirmkārt, XC40 plug-in ir lētāks nekā XC90, XC60, S60 vai V60 T8 plug-in hibrīda versijas. Otrkārt, spraudņa hibrīdu modeļu cenas šobrīd ir augstas visiem zīmoliem. Volvo centieni sevi pieskaitīt premium segmentam attiecīgi nozīmē to, ka attiecībā pret tuvākajiem sāncenšiem, kas šobrīd skaitāmi uz vienas rokas pirkstiem, zviedram būs stipri jāpacenšas, lai radītu konkurētspējīgu cenu. Piemēram, Mini Countryman PHEV sākumcena ir 39 600 eiro.

    Atšķirībā no elektroauto, sabiedriskā transporta joslas un bezmaksas stāvvietas ar šo XC40 nebūs iespējams izmantot, taču vismaz no ikgadējā transportlīdzekļa ekspluatācijas nodokļa gan esam atbrīvoti.

    Apskata turpinājums (pēc reklāmas):

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē