• Volkswagen Passat pirmais testa brauciens

    Auto testi
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    30. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    Kā reiz teica grāmatu autore Mega Kabota, tu neesi simts dolāru banknote, lai visiem patiktu. Auto industrija līdz šim nekad nav valdījusi un diezin vai kādreiz valdīs vienprātība par to, kādam būtu jābūt auto, lai neviens neizteiktu tam pārmetumus. Vēl jo vairāk, ja teorijā šādu auto varētu uzmodelēt, praksē šāds auto neeksistē. Tomēr ir automašīnas, kas lielai sabiedrības daļai kādu iemeslu dēļ kļuvušas iecienītas un pat populāras. Viens no tiem neapšaubāmi ir Volkswagen Passat, kas nupat ticis atjaunināts.
    Nākamais: Eksterjers

    Pagājušā gada sākumā viesojāmies Hamburgā, Vācijā, lai būtu vieni no pirmajiem pasaulē, kas vairāk kā nedēļu pirms oficiālās pasaules pirmizrādes Ženēvas auto izstādē klātienē varēja ieraudzīt un tuvāk iepazīt atjaunināto Passat. Tuvāka iepazīšana šoreiz bija īpaši svarīga, jo Volkswagen sev ierastajā nosvērtībā un daļējā konservatīvismā atsvaidzinājis automašīnu, kuru no pirmā acu uzmetiena nevar atšķirt no priekšteča. Ārēji tas izskatās teju tieši tāds pats.

    Passat pircēji allaž ir zinājuši, ko gaidīt no esošā modeļa, kādam vajadzētu būt feisliftam un kāda būs nākamā paaudze. Plūdenās, nepārspīlētās izmaiņas modeļu starpā un pircēju uzticība VW inženieriem laika gaitā ļāvusi ap šo modeli apaudzēt uzticamu klientu loku.

    Pircēji skaidri zina: “Jaunais būs tāds pats, tikai labāks.”

    Īsts tautas auto!

    Uzņemtais kurss izrādījies pareizs. 30 miljoni pārdotu Passat eksemplāru kopš 1973. gada. Tas nozīmē, ka ģimeņu iemīlētais un uzņēmumu autoparku iecienītais modelis ir pārspējis leģendāro Beetle (21,5 miljoni pārdotas vienības), atpaliekot tikai no Golf (35 miljoni).

    Volkswagen apgalvo, ka atjauninātā Passat uzlabojumus sajutīs tieši salonā sēdošie, nevis tie, kuri vēro auto no malas. Vērsim vaļā durvis, lai noskaidrotu!

    Testa turpinājums:

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē