• Toyota Yaris izcīna Eiropas Gada auto 2021 galveno titulu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    2. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Žūrija, ko veido 59 autožurnālisti no visas Eiropas, ceturtās paaudzes Yaris šo titulu piešķīra 21 gadu pēc Toyota pirmās uzvaras konkursā, kad titulu Eiropas Gada auto 2000 ieguva inovatīvais Yaris pirmās paaudzes modelis. Yaris konsekventi izpelnījās žūrijas atzinību arī vēlāk, katras nākošās paaudzes modelim vienmēr iekļūstot konkursa finālā.

    Žūrija uzteica Yaris hibrīda piedziņas tehnoloģijas, liego gaitu, zemo izmešu līmeni un pieejamo cenu, kura uzskatāmi ilustrē, kā dēļ vairāk nekā 80% Yaris pircēju izvēlas automašīnu ar hibrīddzinēju.

    Yaris izpelnījās atzinību arī par dizainu, dinamisko sniegumu un klasē vadošo drošības aprīkojumu.

    Vēl vairāk – konkursa Eiropas Gada auto žūrija it sevišķi augstu novērtēja Toyota panākumus, no jauna piešķiļot kaisles dzirksti Eiropas karsto hečbeku tirgum ar modeli GR Yaris.

    Titulu Eiropas Gada auto 2021 jaunā Toyota Yaris saņēma tikai dažas dienas pēc tam kā pirmo reizi tika pasludināta par pirktāko automašīnu Eiropā.

    Mets Harisons, Toyota Motor Europe viceprezidents, komentēja: “Šis ir liels pagodinājums Toyota, un es vēlos pateikties žūrijai par tās vērību un atzinību. Vēlos izmantot iespēju izteikt atzinību mūsu izstrādes komandām Eiropā un Japānā. Šī ir visu laiku labākā Yaris, un tā mūsu klientiem jau liek smaidīt. Tieši kā Akio Tojoda bija iecerējis.”

    Toyota balvu Eiropas Gada auto līdz šim ir saņēmusi trīs reizes. Yaris uzvarēja 2000.gadā, Prius triumfēja 2005.gadā, un tagad Yaris uzvarējusi atkal, kļūstot par Eiropas Gada auto 2021.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē