• Toyota C-HR GR Sport pirmais brauciens

    Pirmais brauciens
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    18. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    2/6GR Sport

    GR Sport

    Toyota C-HR krosoveru segmentam pievienojās 2015. gadā, nākot klajā ar drosmīgu dizainu un emisiju rādītājiem, kurus konkurentiem bija grūti pārspēt. Četrus gadus vēlāk modelis tika atjaunināts, bet šajā pavasarī tas pie mums ieradies ar jauno modifikāciju – GR Sport.

    Atšķirībā no fenomenālā GR Yaris, kas kļuvis par pēdējā laika iekārojamāko karsto hečbeku un ieguvis teju rallija cienīgu tehnisko arsenālu, C-HR gadījumā GR burtu salikums ieviesis sportiskus akcentus eksterjerā un interjerā.

    To, ka sportiskās pakotnes ir iecienītas pircēju vidū, uzskatāmi pierāda, piemēram, BMW M pakotne un Audi S-Line versijas. Šim piemēram pēdējā laikā sekojis arī Hyundai, piedāvājot N-Line versiju. Toyota GR Sport versiju vispirms ieviesa Corolla modeļu līnijā un tagad pienākusi C-HR kārta.

    Jau tā pamanāmā krosovera āriene kļuvusi vēl agresīvāka, taču šoreiz rezultāts nav panākts ar bamperu, sliekšņu, spārnu vai citu virsbūves elementu maiņu. GR Sport pakotnē uzsvars likts uz tumšas krāsas elementiem jeb tā dēvēto Piano Black. Japānas auto ražotāja emblēmas fons un lukturu korpusi iekrāsoti melnā krāsā, tāpat šo toni ieguvis arī dekoratīvais radiatora režģis un priekšējais spoilers.

    GR Sport versijai pieejami deviņi ekskluzīvi virsbūves krāsu salikumi. Viens no tiem ir mūsu testa automašīnas Dynamic Grey tonis, veidojot vizuālu krāsu saspēli ar melno jumtu un apakšējām durvju uzlikām. Iespējams, ka būtisku lomu spēlē jaunā dizaina 19 collu vieglmetāla diski, taču šajā modifikācijā C-HR attālināti pat līdzinās uzpūstam GR Yaris – zems, plats un sportisks.

    Lūk, cik daudz var panākt ar krāsas palīdzību!

    Apskata turpinājums

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē