• Subaru saņem apbalvojumu par vislabāko tālākpārdošanas vērtību

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    ALG (Automotive Lease Guide) 2019. gada pārskatā, kurā tika salīdzināta un novērtēti dati par automobiļu tālākpārdošanas vērtību, četrās klasēs pirmās vietas ieņēma Subaru modeļi. Taču vēl vairāk godalgu Subaru saņēma Vincentric sertificēto lietoto automobiļu vērtības apbalvojumu kategorijās. Šeit tika gūtas uzvaras sešās klasēs.

    Ikgadējā ALG balvu par vislabāko tālākpārdošanas vērtību subkompakto apvidus automobiļu klasē ieguva Subaru Crosstrek (Subaru XV Eiropā). Forester ieguva pirmo vietu kompakto apvidus automobiļu klasē, Impreza triumfēja kompaktajā klasē, bet WRX bija visvērtīgākais starp sporta automobiļiem.

    Kopā ar šogad saņemtajām godalgām Subaru ir ieguvis jau 41 ALG balvu un ir atzīts par zīmolu ar kopumā vislabāko tālākpārdošanas vērtību pēc trīs gadiem.

    Kopš 2010. gada Subaru ir ieguvis Vislabākā zīmola (zīmola atlikumvērtības balvu) jau astoņas reizes.

    ALG ir nozares autoritāte, kas prognozē autoražotāju modeļu atlikumvērtību ASV un Kanādā Jau vairāk nekā 50 gadus ALG apkopo datus par visiem tirgū pieejamajiem modeļiem un nosauc automobiļus, kuriem ir paredzama procentuāli viszemākais vērtības samazinājums katrā klasē. Atlikumvērtības balva tiek pasniegta reizi gadā kopš 2010. gada.

    Vincentric CPO laureātu noteikšanā tiek ņemtas vērā arī automobiļa ekspluatācijas izmaksas, un no 15 000 salīdzinātiem dažādu konfigurāciju automobiļiem Subaru ieņēma augstāko pjedestāla pakāpienu sešās kategorijās. Zīmols kopumā tika atzīts par labāko vieglo automobiļu un apvidus automobiļu/krosoveru kategorijās, bet Outback, Crosstrek (XV), Impreza un Legacy kļuva par uzvarētājiem savās attiecīgajās klasēs.

    «Mums ir patiess prieks tikt vēlreiz atzītiem par zīmolu ar vislabāko atlikumvērtību un par mūsu automobiļu saņemtajām atzinībām dažādos tirgus segmentos. Tā kā vērtības samazinājums ir visbūtiskākā automobiļa īpašnieka izmaksu sastāvdaļa, tad Subaru ir optimāla izvēle arī no finansiāla viedokļa,» saka Subaru Nordic pārstāvis Ringo Rahumēls (Ringo Rahumeel).

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē