• Subaru XV nodēvēts par 2021. gada krosoveru

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Subaru XV jau otro reizi ir apbalvots ar 4×4 Magazine žurnāla 2021. gada krosoveru universālis titulu.

    4X4 Magazine ir Lielbritānijas tirgus līderis bezceļu automobiļu jomā. Viņi testē lielu skaitu pasaules labāko autoražotāju pilnpiedziņas transportlīdzekļu. Atkal iegūt šo balvu savā kategorijā – tas vēl vairāk stiprina Subaru nemitīgos centienus veidot neticami drošus, ārkārtīgi spējīgus un uzticamus automobiļus.

    Pārliecinošs uz slidenām pilsētas ielām, kā arī nelīdzeniem un dubļainiem lauku ceļiem, XV apvieno Subaru leģendārās bezceļu spējas ar izcilu komfortu uz ceļa. Ar pastāvīgo simetrisko pilnpiedziņu jūs varat sagaidīt izcilu noturēšanos un vadāmību uz ceļa un apvidū, kā arī jebkuros apstākļos.

    Tiesnešu slavēts par tā drošības īpašībām, XV ir arī ideāls ģimenes auto. Ideāli piemērots sportam un vaļaspriekiem brīvā dabā, brīvdienu atpūtai vai pat tikai braucieniem līdz skolai, jūs zināt, ka ar maksimālo 5 zvaigžņu Euro NCAP drošības novērtējumu jums tiks piedāvāta vislabākā aizsardzība jums un jūsu ģimenei, lai kurp jūs dotos.

    Alans Kids, 4×4 Magazine redaktors, teica: «Tā ir viena no drošākajām automašīnām pasaulē – kā arī tai ir precīzas manieres uz ceļa un pārsteidzošs spēju līmenis apvidū.»

    Ringo Rahumēls no Subaru Nordic komentēja: “Mēs priecājamies, ka XV ir ieguvis 2021. gada krosoveru universāļa titulu. Mēs zinām, ka mums ir lielisks produkts, kuru mūsu klienti gadu no gada turpina mīlēt un uzticēties tam jūdzi pēc jūdzes. Jo viņi zina – ja jums pieder Subaru, jūs braucat ar vienu no drošākajiem, spējīgākajiem un uzticamākajiem automobiļiem šodien uz mūsu ceļiem.”

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē