• Porsche 718 Cayman GT4 RS aizvada pēdējos testus pirms pasaules pirmizrādes

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    11. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Porsche 718 Cayman GT4 sev ieguvis “vecāko brāli” – 718 Cayman GT4 RS. Jaunais modelis ir gatavs savai pasaules pirmizrādei novembrī, noslēguma testos nodemonstrējot dinamisko potenciālu gan uz kalnu ceļiem, gan sacīkšu trasē, teikts uzņēmuma paziņojumā.

    Zīmola vēstnesis un izstrādes pilots Jergs Bergmeisters 20,832 kilometru garo Nirburgringas Nordšleifes trasi vieglas kamuflāžas izstrādes automašīnā pieveica 7 minūtēs un 9,300 sekundēs. Savukārt īsāko, 20,6 kilometru apli, kas iepriekš kalpoja par atskaites punktu, pilots izbrauca 7 minūtēs un 4,511 sekundēs. Tas ir par 23,6 sekundēm ātrāk, salīdzinot ar 718 Cayman GT4.

    Auto aprīkots ar Michelin Pilot Sport Cup 2 R riepām, kas būs pieejamas pēc klienta izvēles.

    «Izstrādājot 718 Cayman GT4 RS, mēs iekļāvām tajā visu, kas raksturo patiesu RS: viegla uzbūve, vairāk piespiedējspēka, vairāk jaudas un, protams, vēl augstāks reaģētspējas un atgriezeniskās saites līmenis uz vadītāja komandām,” norāda GT Model Line direktors Andrēass Preiningers.

    Pēc Preiningera teiktā, fantastiskais Nordšleifes apļa laiks ir iespaidīgs pierādījums tam, cik skaidri pamanāmi ir šie braukšanas dinamikas uzlabojumi.

    "718 Cayman GT4 RS ir bezkompromisa braukšanas auto. Tas liekas tik veikls kā kartinga auto kalnu ceļos, bet vienlaikus ir arī iespaidīgi stabils un labi balansēts sacīkšu trasē. Citādāk šāds apļa laiks pat nebūtu iespējams," atklāj Jergs Bergmeisters. Kā atzīst zīmola vēstnesis, GT4 RS ir viens no “asākajiem” auto, kādu Porsche jebkad radījis. Un braucējiem pašiem ir jāpiedzīvo tā radītās elpu aizraujošās skaņas pieredze. Bergmeisters 718 Cayman GT4 RS izstrādē testu un pielāgošanas braucieniem veltījis vairāk nekā 500 stundu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē