• Peugeot 508 PSE pirmais brauciens

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    20. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    3/6Interjers

    Interjers

    To, ka zemās stūres un augstā spidometra koncepts nav ilgtspējīgs un drīz novecos, skeptiķi teica jau pirms 10 gadiem, kad saules gaismu ieraudzīja pirmās paaudzes Peugeot 208. Atverot durvis, redzam, ka Peugeot pircēju iemīļotais i-Cockpit saglabājis savu konceptu arī šodien.

    Masīva un augsta viduskonsole nošķir priekšējos sēdekļus, liekot sajusties kā iznīcinātāja pilotam. Ierīču izvietojums ir unikāls, tāpēc nebūs visiem pa prātam, taču tie, kuri iekāro tieši šādu auto salonu, alternatīvas pie citiem segmenta pārstāvjiem neatradīs.

    Salona ietilpībā tas nebūs klases līderis, ko garākā braucienā varētu apstiprināt aizmugures pasažieri, taču pietiekami plašais bagāžnieka atvērums mantu ievietošanu jūtami atvieglo. Nolaižot sēdekļu atzveltnes, ietilpību var palielinot no 487 līdz 1537 litriem.

    12,3 collu instrumentu panelī pieejamas dažādas izvēlnes un funkcijas, tomēr atmiņā paliekošākā ir nakts redzamība. Sistēmas infrasarkanā kamera tumsā identificē gājējus vai dzīvniekus automobiļa priekšā ne tikai teorijā, bet arī praksē. Panelī kopā ar brīdinājuma signālu parādās negaidītā ciemiņa siluets, ļaujot izvairīties no potenciālās sadursmes vai vismaz mazināt tās sekas. Šī funkcija pat par papildus naudu nav pieejama vairākās automašīnās, kuru cena sniedzas jau pie 300 000 eiro sliekšņa.

    Papildaprīkojuma izvēle 508 PSE gadījumā ir pavisam vienkārša, jo teju visas ekstras jau iekļautas standarta cenā. Par papildus maksu var izvēlēties tikai trīs ekstras:

    • Stikla jumtu par 957 eiro;
    • 7,4 kW vienfāzes lādētāju par 594 eiro;
    • Baltu, pelēku vai melnu virsbūves krāsu par 675 – 947 eiro.

    Uzreiz varam atklāt, ka 508 PSE nav ticis pie dārdošas izplūdes sistēmas, kas priecētu braucēju ausis, toties aprīkojumā iekļauta Focal Premium HiFi skaņas sistēma.

    Testa turpinājums:

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē