• Lexus UX ieguvis augstāko novērtējumu Euro NCAP drošības testos

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    7. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Lexus Media
    Pilnībā jaunais Lexus modelis – Lexus UX Eiropas jauno automašīnu novērtēšanas programmas EURO NCAP 2019 jaunākajos drošības testos, kam šogad piemēroti vēl stingrāki noteikumi, ieguva maksimālo vērtējumu. UX saņēmis piecas zvaigznes ar izciliem rādītājiem visās kategorijās.

    Lexus UX ir viena no drošākajām šāda veida mašīnām gan vadītājam, gan pasažieriem – saņemot augstāko novērtējumu – 96% vispārējā pieaugušo pasažieru drošības aizsardzībā un 85% bērnu drošības nodrošināšanā. Īpaši izceļams savā klasē saņemtais augstākais novērtējums gājēju un velosipēdistu aizsardzībā – 82%.

    Šie rezultāti ir sasniegti pateicoties jaunākajai visaptverošajai drošības sistēmaiLexus Safety System+, kurā ietilpst sadursmes novēršanas, gājēju un velosipēdistu noteikšanas sistēma un gaišā diennakts laika noteikšanas sistēma, kas palīdz izvairīties no negadījuma, brīdinājuma sistēmu par izbraukšanu no joslas ar joslas izsekošanas palīgu, automātiskās tālās gaismas, kas nodrošina labāko redzamību, dinamiskā radara kruīza kontrole, kas palīdz vadītājam saglabāt drošu distanci no priekšā esošā automobiļa, kad ceļš atkal ir brīvs.

    Lexus UX automātiski palielina ātrumu, līdz ir sasniegts iepriekš iestatītais kruīza kontroles ātrums un ceļazīmju atpazīšanas palīgsistēma. Viss vadītāja drošībai un ērtībām, ar Lexus Safety System+ ir aprīkoti gandrīz 99% no Eiropā pārdotajiem Lexus automobiļiem.

    Jauno Lexus UX raksturo arī izcilas pasīvās drošības īpašībās, kas sasniegtas pateicoties īpaši stingrajai, pilnīgi jaunajai Global Architecture-C platformai, kas ļauj vēl vairāk paplašināt izsmalcinātā krosovera dizaina robežas un 8 standarta drošības spilveniem. Jaunais Lexus UX krosovers Latvijā ir pieejams ar priekšpiedziņu un pilnpiedziņu, kā arī ar ceturtās paaudzes pašuzlādes hibrīdpiedziņas sistēmu, kas nodrošina zemu degvielas patēriņu un minimālu izmešu emisiju.

    Aleksejs Radionovs, Lexus Riga Airport izpilddirektors:Jaunais Lexus UX apvieno jaunākos Lexus inovāciju risinājumus, kas ļauj maksimāli izbaudīt dinamisku un drošu braukšanu. Drošība vienmēr ir bijusi Lexus prioritāte. Mums ir liels gandarījums par augsto novērtējumu, tas mums sniedz vēl vienu iespēju piedāvāt mūsu klientiem pašu labāko un inovatīvāko autobūvē. Jau šobrīd varam novērot, ka pircēju interese par šo modeli ir augstam, pateicoties ne tikai drošības sistēmu kvalitātei, bet arī  lielisko īpašību kopumam un izteiksmīgajam dizainam.”

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē