• Land Rover Defender kronēts par Pasaules gada dizaina auto 2021

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    29. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Land Rover Defender ir atzīts par 2021. gada Pasaules gada dizaina auto ikgadējā Pasaules gada auto (World Car Awards) konkursā. Tā ir trešā reize, kad Land Rover ir saņēmis prestižo balvu.

    “Jaunais Defender ir iedvesmojies no savas pagātnes, bet tā nav to ierobežojusi, un mēs priecājamies, ka tas ir pagodināts ar šo apbalvojumu. 21. gadsimta Defender paplašina inženiertehnikas, tehnoloģiju un dizaina robežas, vienlaikus saglabājot tā slaveno DNS un bezceļa spējas. Rezultātā ir tapis nepārspējams 4×4, kas rezonē ar klientiem arī emocionālā līmenī,” komentē Juste Šataite, Jaguar Land Rover Baltics mārketinga vadītāja.

    Jaunais Defender joprojām atbilst celmlauža garam, kas jau vairāk nekā 70 gadus ir bijis Land Rover pamatā, un no jauna definē 21. gadsimta piedzīvojumu auto. Tam ir ikonisks vārds, veidols un spējas, kā arī tas ir pieejams dažādās virsbūves modifikācijās un personalizējams ar kādu no četrām aksesuāru pakotnēm, lai palīdzētu īpašniekiem veidot sev tīkamu spēkrata versiju.

    Pasaules gada dizaina auto balvai ir izvērtēti pēdējo 12 mēnešu izcilākie jaunie automobiļi un rezultātā apbalvots automobilis, kas apliecina visaugstākos tehnisko jauninājumu un dizaina standartus, paplašinot līdz šim noteiktās robežas.

    Šogad visi konkursa dalībnieki, kas sacentās vēl četrās balvu kategorijās, pretendēja arī uz Pasaules gada dizaina auto balvu. Septiņu automobiļu dizaina ekspertu grupa izskatīja pretendentus, lai izveidotu rekomendāciju sarakstu, kas paredzēts žūrijas fināla balsojumam, kurā piedalās 93 auto žurnālisti no visas pasaules.

    Dizaina ekspertu grupā bija Gernots Brahts (Vācija – Forchaimas Dizaina skola), Īans Kallums (Lielbritānija – CALLUM dizaina vadītājs), Ģerts Hildebrands (Vācija – Hildebrand-Design īpašnieks), Patriks le Kuments (Francija – Ilgtspējīgā dizaina skolas stratēģiskās komitejas prezidents un dizainers), Toms Matano (ASV – Mākslas akadēmija, bijušais Mazda galvenais dizainers), Viktors Nasifs (ASV – Brojure.com radošais direktors, Jaunās arhitektūras un dizaina skolas pasniedzējs) un Širo Nakamura (Japāna – Shiro Nakamura Design Associates Inc. valdes priekšsēdētājs).

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē