• Kia prezentē jauno Sportage

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    7. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šodien tiek atklāti jauni pilnīgi jaunā Sportage globālās versijas attēli. Septembrī Kia Europe pirmo reizi modeļa 28 gadu vēsturē demonstrēs īpašu Eiropas Sportage versiju.

    Izstrādāts, izmantojot jaunu arhitektūru, pilnīgi jaunais Sportage apvieno uz vadītāju orientētu dizainu un supermodernu augstākās kvalitātes interjeru, kurā izmantots integrēts, izliekts displejs ar jaunākajiem savienojamības tehnoloģiju risinājumiem.

    Apvidus automobilis nosaka arī bagāžas ietilpības etalonu, uzsverot tā ģimenei draudzīgo praktiskumu un lietojamību.

    Pilnībā jaunais Sportage ir līderis arī drošības jomā, piedāvājot gan pasīvās, gan aktīvās drošības augsto tehnoloģiju risinājumus, ieskaitot visā pasaulē atzīto un visaptverošo Kia vadītāju moderno palīgu sistēmu (ADAS).

    Lai radītu dinamisku, iesaistošu un komforta ziņā optimālu braukšanas pieredzi, pilnīgi jaunais Sportage piedāvā vairākas novatoriskas tehnoloģijas, tostarp Kia E-Handling sistēmu, kas uzlabo transportlīdzekļa dinamisko sniegumu un uzlabo veiklību un stabilitāti. Jaunas paaudzes balstiekārta ar Electric Control Suspension sistēmu vienmēr nodrošina optimālu komfortu un izcilu drošības līmeni, pateicoties nepārtrauktai amortizācijas kontrolei reāllaikā.

    “Mūsu jaunais Sportage ir patiess iedvesmas avots SUV kategorijai it visās nozīmēs,” sacīja Arturs Martinss, Kia Corporation vecākais viceprezidents un globālo zīmolu un klientu pieredzes nodaļas vadītājs.

    “Vai tas būtu tālredzīgais dizains, izcilais interjers, jaunākās paaudzes tehnoloģijas, efektīvi un atsaucīgi spēka agregāti, augstākais līmenis drošības sistēmās vai jaunākie inženiertehniskie sasniegumi, kas garantē atsaucīgu un optimālu braukšanu, pilnīgi jaunais Sportage ir izcils pilsētas apvidus auto.”

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē