• Hyundai iepazīstina ar Prophecy elektroauto konceptu

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jaunā elektroauto vīzija paplašina Hyundai koncepciju Optimistisks skats nākotnē, lai izveidotu emocionālu saikni starp cilvēkiem un automobiļiem.

    Sportiskums tiek izpausts Prophecy eksterjerā

    Automobilim ir vienkārša plūdlīnija ar vienu izliekumu, kas sniedzas no priekšpuses uz aizmuguri. Turklāt šis dizains nodrošina izcilu aerodinamiku.

    Automobiļa ritenī iestrādātās propellera formas veicina gaisa pieplūdi un plūsmu lejup pa virsbūves sānu. Integrētais aizmugures spoilers papildina šo efektu, izmantojot piespiedējspēku, kas palīdz nodrošināt automobiļa stabilitāti, braucot lielākā ātrumā.

    Pikseļu lukturi, kas pirmoreiz tika ieviesti koncepcijas 45 automobiļos, tagad ir pilnveidoti. Šī progresīvā apgaismojuma tehnoloģija ir integrēta priekšējos lukturos, aizmugurējos lukturos un spoilerā.

    Pikseļu lukturi tiks izmantoti kā raksturīgs dizaina elements nākamajos Hyundai modeļos.

    Prophecy elektroautomobiļa identitāte redzama arī zem virsbūves. Zem bampera uzstādītā platā gaisa ieplūdes atvere pievada svaigu gaisu efektīvākai akumulatoru dzesēšanai, nodrošinot klientiem elektroautomobili, kas ir vēl nekaitīgāks videi.

    Prophecy salonā izmantotās elektroautomobiļu platformas priekšrocības

    Prophecy izmanto arī autonomu braukšanas tehnoloģiju. Stūres ratu aizstāj vadības sviras, kas nodrošina pilnībā jaunu, tomēr pazīstamu un intuitīvu braukšanas pieredzi. Pateicoties divām vadības svirām, ko var pagriezt pa kreisi un pa labi – vienai centrālajā konsolē un otrai durvju apdarē –, vadītāji var kontrolēt automobili. Turklāt vadītājiem ir piekļuve daudzām funkcijām, ko var izvēlēties, nospiežot vadības svirās integrētās pogas.

    Atpūtas režīmā pasažieriem nav gandrīz nekādu vizuālo traucēkļu. Ērti slīpā pozīcijā pasažieri redz vien horizontālu displeju no statņa līdz statnim un informācijas paneli spārna formā. Šajā režīmā informācijas panelis rotē, nodrošinot daudz vietas salonā un sēdekļa pozīciju, kurā pasažieri var pārskatīt displejā redzamo saturu.

    Durvju lejasdaļā novietotās ārējās izplūdes atveres ļauj gaisam cirkulēt, izmantojot tīrā gaisa tehnoloģiju un nodrošinot pastāvīgu attīrīta gaisa plūsmu automobiļa iekšpusē. Turklāt apstrādātais gaiss tiek recirkulēts atmosfērā kā tīrs gaiss.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē