• Hyundai i20 pirmais brauciens

    Ekonomisks hečbeks
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    29. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    2/5Eksterjers & interjers

    Eksterjers & interjers

    Jaunais Hyundai i20 izmanto 2016. gadā izstrādāto K2 platformu, kas ir arī Hyundai i30, Kia Ceed un XCeed pamatā, taču tam nav itin nekādu līdzību ar iepriekšējās paaudzes i20. Tas iemieso tā saukto Sensuous Sportiness dizaina filosofiju. Atšķirībā no otrās paaudzes, jaunais hečbeks uzreiz lec ārā ar no sava segmenta modeļiem.

    Asas līnijas, plats radiatora režģis un agresīva dizaina priekšējās LED gaismas ir pirmās indikācijas, kas norāda uz i20 identitāti. Interesanti, ka aizmugures Z formas optika atsauc atmiņā vēsmas no trešās paaudzes Lexus IS. Uz konkurentu fona i20 izceļas ar ekspresīvu dizainu ikvienā no tā aprīkojuma versijām. Ja vēlaties vēl vairāk paspilgtināt i20 eksterjeru, virsbūvi iespējams pasūtīt divtoņu krāsojumā.

    Interjerā i20 ticis apdāvināts ar dažādām tehnoloģijām, kas tam palīdz turēt līdzi galvenajiem konkurentiem. Dizaineri centušies sapludināt 10,25 collu centrālo ekrānu un pilnībā digitālo instrumentu paneļa displeju, radot līdzīgu ilūziju kā Mercedes A-klasē vai vismaz Volkswagen Golf 8. Tieši instrumentu paneli ir būtiski izcelt, jo šajā segmentā līdzvērtīgas inovitātes ir retums.

    Stilizētos 3D kubiņos redzams braukšanas ātrums un motora apgriezienu skaits, ko papildina arī braukšanas ātrums, enerģijas plūsma hibrīddzinēja gadījumā un cita informācija.

    Interjera materiālu kvalitāte nebūs tik augstā līmenī kā dažiem konkurentiem, turklāt salonā valda visai tumša atmosfēra. Nelielu krāsainību ievieš zaļie akcenti uz ventilācijas lūkām un sēdekļu/stūres šuvēm. Ja interjera akcenti un kvalitāte ir prioritāte, iesakām izvēlēties vismaz N Line versiju, kurā arī arhaiskās formas automātiskās transmisijas svira tiks nomainīta pret modernu un vizuāli pievilcīgu risinājumu.

    Dizaina vērtēšana ir subjektīva, taču nekas nevar būt objektīvāks par mērlentu – i20 salons ir patiesi ietilpīgs. Četri pieaugušie šeit jutīsies komfortabli, bet bagāžas nodalījumā būs vieta vairākiem rokas bagāžas koferiem, padarot to par vienu no ietilpīgākajiem nodalījumiem visā segmentā. 352 – 1165 l plašums būs benzīna modifikācijām, bet hibrīda versijai jāsamierinās ar mazāku ietilpību (262 – 1075 l).

    Lasi tālāk:

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē