• Hyundai i20 iegūst Zelta stūres balvu

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    18. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pilnīgi jaunais i20 godalgots ar zeltu kategorijā labākais automobilis starp automobiļiem ar vērtību līdz 25 000 eiro.

    Vācijas laikraksts Bild am Sonntag un žurnāls Auto Bild piešķīruši pilnīgi jaunajam Hyundai i20 Zelta Stūres (Golden Steering Wheel) balvu kā labākajam automobilim kategorijā līdz 25 000 Eur.

    Auto Bild testu redaktori izpētīja, ka šim B segmenta modelim nav vājo vietu nevienā jomā un ka tas izceļas savā klasē.

    Šī ir otrā reize, kad Hyundai i20 ir saņēmis šo pasaulē atzīto automobiļu godalgu.

    „Ar jauno i20 Hyundai nosaka jaunus standartus automobiļiem līdz 25 000 Eur. Korejieši to izstrādāja, pievēršot lielu uzmanību detaļām. Jūs varat to sajust veiklajā vadāmībā, lieliskajā stūrēšanā un izcilajā 48 voltu hibrīda sistēmā. Ar maziem turbokompresoriem ierasti saistītā vājā sākuma veiktspēja tam vispār nav jūtama, it īpaši ne kopā ar septiņu pakāpju divu sajūgu pārnesumkārbu," stāsta Andreass Mejs Auto Bild testu un tehnoloģiju nodaļas vadītājs

    «Esmu ļoti pazīstams ar Hyundai i20, kas 2015. gadā ieguva Zelta stūres lasītāju balvu. Tāpēc es biju ļoti priecīgs par jauno automobili. Šajā automobilī var redzēt, cik veiksmīgu attīstību Hyundai ir veikuši gan dizaina, braukšanas sajūtas un komforta ziņā, gan arī savai klasei neierasti daudz funkciju ziņā. Apsveicam ar pelnīto Zelta stūri 2020,» stāsta Toms Drehslers BILD Grupas autonodaļas galvenais redaktors.

    «Mēs esam ārkārtīgi priecīgi par Zelta stūri savam pilnīgi jaunajam Hyundai i20. Šī balva parāda, ka mūsu stratēģija ir atzinīgi novērtēta: braukšanas prieks, efektivitāte, drošība, praktiskums ikdienas lietošanā un uzticamība – un tas viss sportiskā dizainā. Tas padara to par ļoti pievilcīgu produktu mūsu klientiem. Un tas ir īpašs gods mūsu kolēģiem visā Hyundai pasaulē, jo tā ir atzinība pūlēm un ieguldītajam darbam, ko viņi velta mūsu automobiļiem katru dienu,» uzskata Andreass Kristofs Hofmans Hyundai Motor Europe mārketinga un produktu viceprezidents

    Tagad Eiropas tirgos ir pieejama Hyundai populārā modeļa trešā paaudze.

    Sākot ar 2021. gada pavasari, tas būs pieejams arī ar papildu sportisko N Line apdari. Dzinēju klāsts ietver trīs benzīna dzinējus, no kuriem diviem ir 48 voltu hibrīda tehnoloģija.

    Pilnīgi jaunajā i20 ir uzlabotas drošības un savienojamības tehnoloģijas, kas parasti nav sastopamas šajā segmentā, ieskaitot vairākas uzlabotas Hyundai SmartSense drošības funkcijas: joslas ieturēšanas palīgsistēma, sadursmes novēršanas palīgsistēma ar gājēju un riteņbraucēju noteikšanu, tālo gaismu palīgsistēma, inteliģentā ātruma ierobežojumu palīgsistēma un citas.

    Iepriekšējā Hyundai i20 paaudze 2015. gadā ieguva Zelta stūres balvu starp B segmenta automobiļiem. Toreiz par Hyundai i20 nobalsoja 400 000 Bild am Sonntag un Auto Bild lasītāji no 20 Eiropas valstīm.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē