• Garmin un Ford radījis jaunu navigācijas sistēmu

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    21. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ford Mustang Mach-E interjers
    Šī gada janvārī Garmin noslēdza vērienīgu sadarbības līgumu ar Ford Motor Company. Tā ietvaros Garmin plaši pazīstamā navigācijas tehnoloģija tiks integrēta Ford nākamās paaudzes SYNC Mustang Mach-E sakaru un izklaides sistēmā, padarot to pieejamu ikvienam jaunās Ford automašīnas vadītājam.

    Tā rezultātā, līdz ar to SYNC lietotājiem būs pieejamas tādas navigācijas funkcijas kā mākoņpakalpojumā balstītā kartēšana, elektrisko transportlīdzekļu (ET) maršrutēšana un diapazona pārvaldības informācija. Tā ļaus izbaudīt arī citus jaunākos navigācijas pakalpojumus, sniedzot baudāmu un ērtu braukšanas pieredzi.

    “Esam priecīgi sākt sadarbību ar Ford Motor Company, un ceram arī nākotnē paplašināt savu piedāvājumu dažādās transportlīdzekļu platformās. Garmin inovatīvo navigācijas funkciju ieviešana Mach-E SYNC jaunākās raudzes Ford automašīnās palīdzēs nodrošināt, ka šo elektrisko automobiļu vadītāji nekad nezaudēs sakarus ar pasauli, arī atrodoties ārpus zonas,” stāsta Garmin automobiļu oriģinālo iekārtu ražošanas vadītājs Matt Munn.

    “Ir svarīgi, ka savā auto varam justies droši un ērti, neuztraucoties par to, ka mūs varētu pievilt auto navigācijas sistēma.“

    “Ik viens esam bijuši situācijā, kurā mums jāuzticas navigācijai, jo apzināmies, ka pretējā gadījumā varam nomaldīties no paredzētā virziena. Īpaši nepatīkami tas varētu izrādīties satiksmes sastrēgumu laikā, kad steidzamies nokļūt galamērķī, vai vēl nepatīkamāk – ja esam citā valstī, un mums nav ne jausmas kā kur nokļūt. Esmu pārliecināts, ka klienti ne tikai ASV, bet arī Eiropā novērtēs šo uzticamo sakaru sistēmu,” tā Ford Latvia autocentra direktors Andris Ustups.

    Pateicoties ērti lietojamām, savstarpēji savienotām kartēm, kas paredzēts tieši elektriskajiem transportlīdzekļiem, Garmin un Ford “apvienošanās” palīdz nākamās paaudzes SYNC atšķirties no līdz šim tirgū esošajām, tradicionālajām iebūvētajām navigācijas sistēmām. Divu nozares ekspertu kopīgi izstrādātā sistēma ļaus autovadītājiem būt pārliecinātiem uz ceļa, saglabājot borta kartes un maršrutu izveidošanas funkcijas, kas nodrošinās, ka navigācija ir pieejama arī bezzonas apgabalos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē