• Garmin speciāli bezceļu braucējiem izstrādājis navigācijas iekārtas

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    10. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Auto Bild
    Garmin paziņo par arvien lielāku integrāciju autotransportlīdzekļu sportā ar trīs jaunām ierīcēm, kas paredzētas off-road jeb bezceļu braucējiem. Izturīgā bezceļa autosporta transportlīdzekļu satelītu navigācijas iekārta Tread, Garmin PowerSwitch un BC 40 bezvadu kamera palīdzēs kvadraciklu, visurgājēju un sniega motociklu vadītājiem uzturēt sakarus un doties ceļā bez rūpēm par navigāciju un izsekojamību.

    Tread satelīta navigatoram ir 5,5 collu ekrāns.Ja braucat grupā, Tread funkcija Group Ride Tracker palīdzēs izsekot grupas locekļu atrašanās vietai bez mobilā pārklājuma nepieciešamības.

    Lielākai ērtībai bezceļa braucēji var izmantot Garmin PowerSwitch, lai kontrolētu transportlīdzekļa lukturu, gaisa kompresoru, diferenciāļa bloķētājmehānismu, kā arī jebkuru citu 12 voltu elektrisko mašīnas aksesuāru.

    Savukārt, piestiprinot BC 40 bezvadu kameru kvadracikla rāmim, plakanajam panelim vai aizsargrežģim, to savienot ar Tread ierīci, lai satelītu navigācijas ekrānā skaidri redzētu apkārtējo vidi un šķēršļus.

    Group Ride Tracker sistēma nodrošinās braucējiem iespēju izsekot pārējos grupas dalībniekus (līdz pat 20 braucējiem), ka arī reāllaikā dalīties ar savu lokāciju.

    Braucēji var savienot Tread ierīci pārī ar lielāko daļu Garmin inReach satelīta komunikatoru, lai uzturētu sakarus no jebkuras pasaules malas, piekļūtu laika apstākļu informācijai, kā arī nepieciešamības gadījumā nosūtīt SOS signālu.

    Tread priekšielādētās topogrāfiskās kartes aptver Eiropu, Āfriku (ieskaitot Tracks4Africa) un Tuvos Austrumus. Papildu kartes, piemēram, Ziemeļamerikas un Dienvidamerikas, Austrālijas un Jaunzēlandes, ir pieejamas bezmaksas lejupielādei, izmantojot Garmin Express.

    Pret klimatiskajiem apstākļiem noturīgais Tread panelis nodrošinās vienkāršu, bet drošu ierīces uzstādīšanu transportlīdzeklī. Savukārt piestiprinot BC 40 bezvadu kameru, lietotāji redzēs apkārtni Tread displejā. Kameras akumulators darbojas līdz pat trīs mēnešiem ar vienu uzlādi un pārraidīs līdz pat 13 metriem, nodrošinot plašu, kvalitatīvu attēlu.

    Tread ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir 699,99 EUR; Garmin PowerSwitch ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir 499,99 EUR; bet bezvadu kameras BC 40 ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir 149,99 EUR (viss tiek pārdots atsevišķi).

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē