• CUPRA prezentē atjaunināto Ateca

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    27. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    CUPRA Ateca bija pirmais jaunizveidotā sportiskā zīmola modelis, ieņemotu nikālu pozīciju tirgū, piedāvājot augstāko veiktspēju starp kompaktajiem apvidus automobiļiem, jaudas ziņā piekāpjoties tikai krietni dārgākiem augstas veitspējas premium zīmolu modeļiem.

    Daudzie papildinājumi un uzlabojumi neapšaubāmi padarīs modeli vēl pievilcīgāku, un klientiem būs iespēja sēsties pie stūres automobilim, kas apvieno apvidus auto praktiskumu ar augstas veiktspējas vieglā automobiļa braukšanas īpašībām un vadāmību – perfekta izvēle aktīvam dzīvesveidam un nekādu kompromisu.

    CUPRA Ateca piedāvājumā ir īpaši vērts atzīmēt bagātīgo standarta aprīkojumu, kurā ietilpst 19 collu CUPRA vieglmetāla diski, adaptīvā balstiekārta, progresīvā stūres sistēma, sportiski kausveida sēdekļi, digitāls mērinstrumentu panelis, FullLink viedtelefona integrācija, kā arī bezvadu viedtelfona uzlāde.

    Savukārt plašais papildu aprīkojuma klāsts – īpaša dizaina vieglmetāla diski, Petrol Blue ādas salona apdare, jaunā CUPRA stūre ar dzinēja iedarbināšanas un CUPRA režīmu izvēles pogām, Brembo sporta bremžu sistēmaun Akrapovic izplūdes sistēma ļauj klientiem izveidot tieši savām vēlmēm atbilstošu CUPRA Ateca.

    Tomēr jaunā CUPRA Ateca neaizmirst par savām saknēm. Ateca veiktspējas un dinamikas pamatā ir 2,0 litru turbodzinējs ar 300Zs jaudu un 7 pakāpju DSG dubultsajūga transmisija, kas sniedz ikviena entuziasta prasībām pietiekamu jaudu un enerģiju, bet, kad nepieciešams, spēj nodrošināt arī komfortablu un relaksētu braukšanu.

    Lai nodrošinātu pilnvērtīgu jaudas izmantošanu, Ateca aprīkota ar 4Drive pilnpiedziņas sistēmu un adaptīvobalstiekārtu, kas ļauj klientiem pielāgot automobiļa braukšanas īpašības savām vēlmēm. Tāpēc, lai kādas būtu Jūsu vajadzības, jaunā CUPRA Ateca tās spēs piepildīt.

    Atjauninātās CUPRA Ateca piedāvājumā atrodamas modernākās vadītāja palīgsistēmas, tostarp Travel Assist, kas noteiktās situācijās spēj nodrošināt daļēji autonomu transportlīdzekļa vadību.

    Tehniskie dati:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē