• Covid-19 slimnieks izbēg no patversmes, nozog auto un izraisa smagu avāriju

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    27. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no raidījuma Degpunkts video
    Neapmierinātībā ar to, ka 14 dienas jāpavada izolācijā, kāds Covid-19 slimnieks izlauzies no Rīgas vīriešu patversmes un izdarījis vairākus noziegumus.

    Vienu no Maskavas ielas 208.nama jeb Rīgas vīriešu patversmes logiem sedz koka plāksne, bet turpat vēl tagad redzamas izsista stikla lauskas. Nama pastāvīgie iemītnieki, dzirdējuši, ka tās esot sekas, kādam ārkārtīgi neparastam notikumam, taču tā kā aiz šiem logiem ir Covid-19 slimnieku izolators, īstas skaidrības vietējiem nav.

    “Tā skaidri neko nezinu. Tā, kaut ko pa ausu galam dzirdēju. Kāds no izolatora notinies un nozadzis mašīnu,” stāsta viens no patversmes iemītniekiem.

     

    Kā izrādās, stiklu no iekšpuses izsitis kāds ar Covid-19 sasirgušais bezpajumtnieks, kurš jau kopš 19. janvāra atradies sava veida ieslodzījumā.

    Bēglis iekāpis vienā no darbinieku automašīnām, kas stāvējusi ar ieslēgtu dzinēju, un aizbraucis prom. Par notikušo nekavējoties tika ziņots Valsts policijai un automašīna izsludināta meklēšanā.

    Autovadītājs tika pamanīts Ogres centrā un sākās pakaļdzīšanās, kas gan neturpinājās ilgi jo jau pēc dažām minūtēm viņš iebraucis pretējā joslā un sadūries ar Subaru, kas atsitās pret vēl vienu uz ceļa esošu spēkratu.

    Notikuma vietā strādājušas četras mediķu brigādes un kopumā palīdzība sniegta četriem cilvēkiem.

    Kā norāda Valsts policijas pārstāvis, šobrīd, pret aizturēto 56 gadus veco vīrieti ir ierosināti divi kriminālprocesi – viens par automašīnas zādzību, savukārt otrs par nodarījumiem ceļu satiksmē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē