• Citybee piedāvā nomāt Ņivu, klients sūdzas par atgāzēm salonā un galvassāpēm

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Koplietošanas automašīnu uzņēmums CityBee papildinājis savu autoparku ar leģendāro PSRS apvidus auto VAZ 2121. Atsauksmes par jauno produktu ir dažādas.

    Kāds klients pēc izbrauciena ar Krievijā ražoto spēkratu Facebook dalījās iespaidos. Vīrietis apgalvo, ka pieredze neesot bijusi no tām patīkamākajām. “Salonā nenormāli ož pēc atgāzēm un, attīstot ātrumus virs 70km/h, liekas, ka auto izjuks no vibrācijas, kas nāk no ritošās daļas,” norāda klients. Tāpat braucējs norādījis, ka pēc brauciena esot sāpējusi galva.

    Uzņēmums atbildi parādā nepalika un uz klienta komentāru atbildēja sekojoši: “Atvaino, ka nebija gluži tas, ko gaidīji. Par laimi mums ir daudz jaunu mašīnu, kas vairāk šim gadsimtam piemērotas,” norādot uz klāstā pieejamajiem modernākiem Volkswagen, Toyota, Peugeot, Fiat un Nissan spēkratiem.

    Klienta atsauksmi ar humoru uztvēruši vairāki citi soctīklu lietotāji, norādot, ka šis neesot Toyota Land Cruiser, bet gan PSRS laika tehnika. Tāpat vairāki lietotāji vaicā, vai Ņivas bagāžniekā ir visi nepieciešamie instrumenti, lai veiktu remontdarbus un tiktu līdz galamērķim.

    Interesanti, ka šis nav vienīgais PSRS laika ražojums. CityBee klāstā pieejams arī spilgti zaļas krāsas VAZ 2101. Vairāki klienti komentāru sadaļā atklājuši, ka pēc žigulīša esot visai liels pieprasījums.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē