• Citroen atklāj jauno C3 Aircross

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    11. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kopš iznākšanas 2017.gada nogalē Citroën C3 Aircross ir saražots jau 330 000 eksemplāros un turpina ofensīvu segmentā, kurā konkurence ir sevišķi spēcīga.

    Kamēr auto virsbūvēm ir tendence pakāpeniski kļūt zemākām un sākt līdzināties sedaniem, C3 Aircross ir ieguvis izteiksmīgu SUV dizainu ar lielas ietilpības virsbūvi, kas liecina par plašu interjeru, savukārt lielie riteņi un paaugstinātais klīrenss nodrošina dominējošu stāju uz ceļa.

    C3 Aircross vēl lielāku ceļošanas komfortu sniedz ar jaunajiem uzlabotā komforta sēdekļiem, kas pirmo reizi tika uzstādīti modelim C5 Aircross. Tie pieejami Urban Blue zilā, Metropolitan Graphite grafīta un Hype Grey pelēkā tonī un sēdēšanu uzlabo dažādos komforta aspektos. Sēdeklī ir papildus 15 milimetriem putu, kas darbojas kā virsmatracis. Sēdēšanas pozīcijas komfortu nodrošina sēdekļa platums, savukārt par dinamisko komfortu garākos braucienos gādā augstāka blīvuma loksnes sēdekļa centrālajā daļā un biezākas strukturālās putas.

    Jaunais C3 Aircross ir saglabājis klasē vadošo modularitāti, plašumu un gaisīgumu, lai labsajūta un daudzpusība lietošanas laikā būtu vēl lielāka. Būdams kompakts, 4,16 metrus garš, C3 Aircross ir unikāls piedāvājums savā segmentā ar ievērojamu salona plašumu.

    Modularitāti nodrošina divās daļās 150 mm diapazonā bīdāmais aizmugurējais sēdeklis, savukārt pilnībā nolokāmā priekšējā sēdekļa atzveltne nodrošina iespēju mašīnā ievietot līdz pat 2,40 metrus garus priekšmetus, piemēram, mēbeļu komplektu vai sporta aprīkojumu. C3 Aircross bagāžas telpas tilpumu var palielināt no 410 l līdz 520 l, aizmugurējo sēdekli pabīdot vistālāk uz priekšu, un līdz 1289 l, nolokot sēdekļa atzveltni.

    C3 Aircross funkcionalitāti vēl vairāk uzlabo jauna, rūpīgi pārdomāta viduskonsole ar plašu mantu uzglabāšanas nodalījumu aizmugurē. Nodalījumam var ērti piekļūt gan priekšējie, gan aizmugurējie pasažieri un to var ērti aizvērt ar aizbīdni. Dažādu izmēru novietnes ir pa rokai visiem pasažieriem, ieskaitot nelielu atvilktni priekšējā pasažiera rokas tvēriena attālumā, glāžu turētājus aizmugurējā sēdekļa centrālās atzveltnes atlokāmajā segmentā, kabatas priekšējo sēdekļu atzveltnēs un vairākas novietnes zem viduskonsoles.

    Tehnoloģijas, kas atvieglo dzīvi

    Jaunais C3 Aircross ir apgādāts ar vairākām noderīgām tehnoloģijām, kuras atrašanos pie stūres padara mierīgāku un drošāku. Jaunajam modelim ir jauns 9’’ skārienekrāns ar jauno navigācijas sistēmu Citroën Connect Nav un Mirror Screen funkciju. Tā nodrošina savienojamību ar viedtālruņiem, izmantojot Android Auto un Apple CarPlay lietotnes. Aprīkojumā ietilpst arī viedtālruņa bezvadu uzlādes panelis.

    Visbeidzot, lai pilnībā izceltu SUV raksturu un tas bez piepūles varētu braukt pa lielāko daļu ceļa segumu, jaunais C3 Aircross ir aprīkots ar Grip Control® sistēmu, kurā ietilpst arī asistents nobraukšanai no kalna. Tā ir sistēma, kas ļauj autovadītājiem izkļūt no visdažādākajām situācijām neatkarīgi no ārējiem apstākļiem. Sistēma ļauj autovadītājiem pēc vajadzības pielāgot priekšējo riteņu saķeri atkarībā no ceļa seguma un saglabāt ātrumu, braucot lejup pat pa stāvu nogāzi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē