• Alpine prezentē ierobežotā skaitā pieejamo A110 Légende GT

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    8. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Alpine iepazīstinājis ar A110 Légende GT automašīnu. Ierobežojot to skaitu tikai līdz 400 vienībām visā pasaulē, A110 Légende GT paceļ A110 premium klases sporta automašīnas eleganci jaunā līmenī. Individuāli izgatavoti dizaina elementi salonā un auto ārpusē piešķir izsmalcinātu un harmonisku izskatu.

    Plašākai auditorijai auto tika prezentēts jaunajā Mercury Silver tonī, taču A110 Légende GT ir pieejams arī Abyss Blue un Deep Black virsbūves krāsās. Blāva zelta Alpine monogrammas un 18 collu Serac diski ar blāva zelta apdari eleganti kontrastē ar abām virsbūves krāsām. Caurspīdīgi balti LED aizmugurējie lukturi atšķir šo auto no citiem A110 markas automobiļiem.

    Sešos virzienos regulējamie Sabelt sēdekļi ar siltas dzintara krāsas ādas apdari – individuāli izgatavots polsterējuma tonis –, kura ir saskaņota ar ādas apdari uz durvju paneļiem. Brūnās šuves, pieskaņotās 12 stundu pulksteņa atzīmes uz stūres, kā arī glancēti oglekļa šķiedras elementi ar unikālu vara pinumu. Centrālās konsoles plāksne ar izgatavošanas kārtas numuru nodrošina autentiskuma zīmi.

    Lai uzsvērtu automobiļa praktisko ikdienas aspektu un izsmalcināto GT raksturu, A110 Légende GT tiek piedāvāts ar īpaši pieskaņotu čemodānu komplektu.

    Šis trīs gabalu komplekts ar tādu pašu siltu nokrāsu kā polsterējums maksimāli palielina vietu bagāžniekā. Jaunais glabāšanas nodalījums, kurš atrodas starp sēdekļiem, ir īpaši piemērots personīgo mantu glabāšanai.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē