• Slavenības un dzīvnieki: Briedis par nākamo cīņu konsultējas ar kaķi; Pārkeres pikantā fotosesija

    Mājas mīluļi
    Keita Luīze Kalniņa
    27. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Kā latviešu slavenības ziemas dienas aizvada, pozējot kopā ar dzīvniekiem?

    Mairis Briedis vietnē Instagram publicēja video, kurā sarunājas ar savu kaķi. Viņaprāt, ikviens ir spējīgs saņemt atbildi uz sev neskaidriem jautājumiem no mājdzīvnieka un runāt viņa valodā. Vēloties izaicināt kādu no bokseriem, viņš četrkājainajam draugam jautāja: «Kurš būs nākamais? Okolijs? Usiks? Džeiks Pols?» Britu īsspalvainais kaķis spēja vien murrāt un signalizēt miegainību, taču, kad izdzirdēja Džeika Paula vārdu, viņa acis atvērās. Vai ilgi gaidītais notikums reiz piepildīsies?

    Lai gan ir daļa publikas, kuru Brieža sociālo tīklu saturs uzjautrina, citi ar kritiku neskopojas. Edgars Sviklis raksta: «Jau sāk apnikt čempiņ… Saņemies…» Viņam pievienojas Raivis Mežaks, sakot: «Paulam ir vienalga. Tev, Mairi, vajag iziet vēlreiz pret Usiku, nevis ķerstīt lecīgu YouTube zvaigzni…»

    Instagram

    Latviju pārsteidza influenceres Evelīnas Pārkeres izaicinošā fotosesija. Noguldījusi divus suņus pie kājām, viņa ar atkailinātu dekoltē uzrunā savus sekotājus. Lai gan iepriekš Pārkere apgalvojusi, ka lieku uzmanību no apkārtējiem saņemt nevēlas, publicētais saturs par to neliecina. Atkailinātie augšstilbi un vēders, kā arī palielinātās lūpas piesaistījušas sekotāju uzmanību. Pārkere saņēmusi uzslavas par labo fotosesijas ideju un tikusi pielīdzināta Kimai Kardašjanai. 

    Instagram

    Savukārt žurnāla Pastaiga skaistuma redaktore Una Ulme priecēja sekotāju acis ar piedzīvojumiem Tenerifē. Lauku saimniecībā visvairāk viņas sirdi sildīja kaķēni. «Šo mazo draudziņu man patiešām pietrūks,» atvadoties no divu nedēļu ilgas atpūtas skaistajā salā, saka Ulme. Vienam no viņiem devusi vārdu Blusa, kas sākumā pat rokās nedevās, savukārt cits minka ar dažādu krāsu acīm bija viņas otrais mīlulis – visur staigāja līdzi.

    Instagram

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē