• Šķiršanās un suns – vai dzīvnieks atcerēsies tavu bijušo?

    Mājas mīluļi
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    12. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Dzīvē visādi gadās. Viens otru reiz mīloši cilvēki kādā mirklī izlemj iet katrs savu ceļu. Neapspriedīsim iemeslus, kas viņus mudināja pieņemt šādu lēmumu. Kurš paliek acīmredzamos zaudētājos? Protams, ka bērni (ja viņi ir) un… mājdzīvnieki. Pirmām kārtām jau mēs runājam par suņiem, kuri ļoti pārdzīvo faktu, ka viens no saimniekiem pēkšņi pazūd.
    Nākamais: Pārmaiņu vēji

    Dažreiz šķiršanās notiek pēc abpusējas vienošanās, klusi un bez scēnām. Taču vairumā gadījumu ir strīdi, skandāli, raudāšana, nemaz nerunājot par emociju uzplūdā izkliegtajiem vārdiem. Un tad ir pienācis laiks, kad vienam beidzot jāsavāc mantiņas un jāaiziet, pastāstot arī draugiem un radiniekiem sliktās ziņas.

    Tomēr, kad tas viss ir izdarīts, pēkšņi saproti, ka ir vēl viena svarīga lieta, par ko jāparūpējas. Tas ir suns, kurš daudzus gadus bijis tev uzticams draugs un cīņu biedrs. Lēmums, kurš paturēs suni (ja vien pārim nav bērnu), parasti ir smagāks par pašu šķiršanos. Neatkarīgi no tā, kurš uzvar, jautājums – kā tas ietekmēs suni – nospiedīs sirdi.

    Parasti saka, ka labākās zāles šādos gadījumos ir laiks. Taču – kā ir ar dzīvniekiem?

    Ar kaķiem ir vienkāršāk – viņi ir pašpietiekami dzīvnieki, turklāt pastāv uzskats, ka viņi vairāk pieķeras mājoklim, nevis cilvēkam. Bet suņi? Cik ilgi suns atcerēsies bijušo saimnieku? Vai šķiršanās fakta dēļ neieslīgs depresijā?
    Par to lasi raksta turpinājumā!

     

    Nākamā lapa

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē