• Olimpieša Agņa Čavara mājās jauns iemītnieks

    Mājas mīluļi
    Evija Kalnbērza
    7. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Jau vairākas nedēļas olimpiskā čempiona ģimenē dzīvo četrus mēnešus vecais Frecs Viktors Čavars. Tā viņi nosaukuši savu jauno mīluli.

    Olimpiskais čempions 3×3 basketbolists un uzņēmējs Agnis Čavars tagad ir kaķa saimnieks. «Mēs ar sievu Indru esam lieli dzīvniekmīļi, un, tiklīdz sākām dzīvot kopā, paņēmām kaķīti. Pērn četrpadsmit gadu vecumā viņš nomira. Bijām pieraduši, ka mums vienmēr ir kāds mājdzīvnieks, savulaik mums bija arī jūrascūciņa. Bija doma – kaut ko pamainīsim, varbūt paņemsim suni. Taču sanāca citādi,» atceras Agnis. «Pēc olimpiskajām spēlēm mūsu 3×3 basketbola komandu bildēties kalendāram uzrunāja dzīvnieku patversmes Mežavairogi darbinieki. Mums bija jāfotografējas kopā ar saviem mīluļiem. Teicu, ka mums sava mājdzīvnieka nav.

    Tieši ap to laiku ar sievu nolēmām, ka esam tikuši pāri lielajai zaudējuma sāpei un ņemsim tomēr ģimenē kaķīti.

    No patversmes atsūtīja trīs fotogrāfijas, un mēs izvēlējāmies jaunāko runcīti. Tā kā mums mājās ir mazs bērns, izdomājām – ņemsim kaķēnu, kas augs kopā ar viņu,» stāsta sportists.

    Pirms veda mājās jauno mīluli, tika veiktas visas nepieciešamās pārbaudes pie veterinārārsta, lai pārliecinātos, ka ar kaķēna veselību viss ir kārtībā. Dēls Adrians, kuram novembrī būs divi gadi, un pūkainis Frecs Viktors jau sadraudzējušies un ir labākie rotaļu biedri. «Adrianam vēl jāiemācās kaķēns paijāt, jo reizēm tomēr sanāk pārāk spēcīgi. Ar laiku noteikti iegādāsimies arī sunīti, gribas apaugt ar dzīvnieciņiem, jo privātmājā vietas pietiks visiem,» tā Čavars. Viņš atzīst – mazais kaķēns sniedz daudz prieka pēc intensīvās ikdienas, jo Agnis ir gan programmētājs, gan līdzīpašnieks ātrās ēdināšanas restorānam, kur darba nekad netrūkst.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē