• Norisināsies suņiem draudzīgs kino seanss

    Kultūra
    Ziņu aģentūra LETA
    26. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Svētdien, 2.oktobrī, «DinoZoo Arenā» «Manhattan Short Latvia» festivāla gaitā notiks suņiem draudzīgs kino seanss, aģentūru LETA informēja festivāla pārstāve Kristīne Kampenusa.

    Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja veikt ziedojumus patversmēm, sagādājot tām nepieciešamās lietas. Patversmēm ir nepieciešamas suņu pavadas pastaigām trīs metru garumā no brezenta materiāla ar elipses klipsīti, kas atveras uz iekšpusi, ēdambļodas, labas kvalitātes suņu konservi, jebkura veida makulatūra, spēļmantiņas suņiem un kaķiem, kaķu tualetes un smiltis neierobežotā daudzumā.

    Visa vakara garumā zālē atradīsies kinologi, būs pieejamas ūdens bļodas un atsevišķa izeja uz slēgtu teritoriju pastaigai ar suni.

    «Manhattan Short» festivālā apmeklētāji ir aicināti skatīties īsfilmas no dažādām pasaules valstīm un balsot par saviem favorītiem. Skatītāju balsojums tiks nosūtīts uz festivāla galveno mītni, un uzvarētājs tiks paziņots 3.oktobrī ceremonijā Ņujorkā. Festivāla rezultāti tiks publicēti «Manhattan Short» tīmekļa vietnē «manhattanshort.com» un arī «Manhattan Short Latvia» «Facebook» lapā. Pēc balsojuma rezultātiem īsfilmas saņems iespēju piedalīties «Oskara» balvas atlasē.

    Šogad «Manhattan Short» programmā piedalīsies filmas no Skotijas, Čehijas, Slovākijas, Spānijas, Austrālijas, Somijas, Libānas, Francijas un ASV. Finālisti pārstāv labākās īsfilmas no 868 pieteikumiem no 70 valstīm.

    Festivālu Latvijā rīko kino režisors Staņislavs Tokalovs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē