• Ko par tavu mājas mīluli stāsta viņa vārds?

    Interesanti
    Ieva Rāviņa
    18. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Noskaidrots, ka saimnieks savu četrkājaino draugu dzīves laikā vārdā nosauc ap 50 000 reižu. Vārdā sarindotie burti ietekmē mājas mīluļa raksturu, tāpēc tas jāizvēlas ar lielu rūpību.

    Lai uz četrkājainā drauga rakstura saulainajām un ēnas pusēm paraudzītos caur vārda numeroloģijas prizmu, jānoskaidro, kāda skaitļa vibrācijai atbilst dzīvnieka vārds. Šim nolūkam jāveic vienkāršs aprēķins: izmantojot numeroloģisko tabulu, kurā katram alfabēta burtam atbilst noteikts skaitlis (skat. tabulu zemāk), izrēķina dzīvnieka vārda skaitli (ja saskaitot ciparus, iegūst divciparu skaitli, tas jāreducē līdz vienam skaitlim).

    Piemērs: melnas labradora kucītes Grētas vārda skaitļa kods ir 9 (1+7+8+1+1=18=1+8=9). Viņa ir neatkarīga, ietiepīga un nevēlas pakļauties visām saimnieka kaprīzēm.

    Katram alfabēta burtam atbilst skaitlis:

    Dzīvnieka vārda skaitļa kods

    1.

    Mājas draugs, kura vārds nes vieninieka vibrāciju, ir aktīvs, neatkarīgs, ģimenē vēlas spēlēt pirmo vijoli. Var būt agresīvs pret svešiniekiem, jo vēlas parādīt savu es, pierādīt, kas šajā teritorijā ir galvenais. Ja ienāks neaicināts viesis, drosmīgi metīsies aizsargāt savu teritoriju.

    Stūrgalvīgs, mēdz rīkoties pēc sava prāta, tāpēc jāiet suņa skolā un jāmācās klausīt saimnieka pavēlēm. Negrib pakļauties, piekāpties, neļauj citiem dzīvniekiem ēst no viņa bļodas. Patīk plaša teritorija. Lai panāktu savu, visi līdzekļi labi, tāpēc, dzenoties pēc medījuma, var tikt izbradātas dobes, pārvarēta sēta vai mājoklī nogāzti puķu podi.

    Kad pēc attiecību noskaidrošanas vajadzēs laizīt brūces, vēlams, lai blakus ir vēl kāds, kas tās palīdzēs dziedināt.

    Ar kaimiņu suņiem un kaķiem nelabprāt draudzējas, jo ir pārāk neatkarīgs un egoistisks.

    Viņš redz tikai savu izcilo eksterjeru. Sportisks raksturs, skriešanās sacensībās diezin vai šā vārda nēsējam ir konkurenti. Patīk, ja saimnieks paslavē par mājās atnestu medījumu. Ja ziemā vajag uzvilkt kaut ko siltāku, dod priekšroku sportiskam stilam!

    2.

    Sadarbība, pielāgošanās, diplomātija – tā ir šā vārda īpašnieka stiprā puse. Vislabāk jūtas kopā ar saimnieku – no rīta atnesīs viņam čības, avīzi, ņurrās, gulšņās uz vēdera vai pie kājām, nolasīs saimniekam visu no acīm. Viņam var uzticēties. Vienmēr gatavs pakalpot, turēsies saimniekam pie labās rokas.

    Izcilā oža palīdz ienaidnieku sajust pa gabalu, taču centīsies pārpratumu atrisināt bez asins izliešanas.

    Šā vārda īpašniekam nepatīk riskēt, reizēm ir gudrāk nostāties kādam aiz muguras, nevis degt pirmajam uz sārta. Labi sadzīvo ar visiem mājas draugiem. Labāk ēd no viņu bļodas, nevis aicina pie savējās. Par visu svarīgāka savējo labklājība un miers, tāpēc, ja izcelsies nelaime, atradīs iespēju par to paziņot mājiniekiem vai savējos izglābs uz ūdens.

    Patīk miers, tāpēc bieži izvēlies laiski gulšņāt uz mājas sliekšņa, nevis skraidīt pa sētu, vaktējot kaimiņus. Ziemā ērtāk jūtas safari stila maskējošas krāsas apmetnī.

    3.

    Būt mierā ar dzīvi, baudīt saimnieka klātbūtni, ar savu esību dāvāt mājiniekiem svētkus – tāds ir šā vārda īpašnieka dzīves uzdevums. Tiklīdz pamana savējos, laimīgs kustina asti, ceļas pakaļkājās vai glaužas klāt. It visur, kur četrkājainais draugs parādās, viņu pamana, sagaida ar prieku un smaidu.

    Viņš ir draudzīgs, optimistisks, bezrūpīgs. Visi pagalma draugi viņam seko, jo ar savu degsmi, patīkamo ārieni viņš citus ielīksmo.

    Radošs gars – ja mājās kāds spēlē mūzikas instrumentu, vai nu, ausis saslējis, uzmanīgi klausās, vai velk meldiņu līdzi.

    Patīk pārmaiņas, tāpēc ātri iejūtas jaunā miteklī vai ciemos. Dažreiz tērē enerģiju pa tukšo, skrienot pakaļ savai astei. Atbildīgā brīdī var paslīdēt kāja un laupījums paiet gar degunu.  

    4.

    Šī vārda skaitļa enerģija simbolizē uzticību, stabilitāti, labsirdību, draudzīgumu. Četrkājainais draugs tiecas pēc varas, atzinības un var būt izcils dienesta suns, uzticams mājas sargs. Astainis ir uzstājīgs, apveltīts ar līdera īpašībām. Tajā pašā laikā viņš ir līdzsvarots un godīgs – tā vietā, lai pirmais skrietu pie pilnas bļodas, palaidīs priekšā mazākos un vājākos.

    Ģimenē ievēro hierarhiju – bez saimnieka atļaujas nepieļauj brīvdomīgus izlēcienus vai sānsoļus.

    Viņam patīk citu dzīvnieku sabiedrība, brīvība, ko sniedz tālas pastaigas pa mežu vai gar jūru. Šā vārda skaitļa īpašnieks ir kustīgs, izturīgs, viņam piemīt izcila atmiņa, stabila nervu sistēma.

    Četrinieks klausa pavēlēm uz vārda, tāpēc var būt labs palīgs robežsardzē vai policijā nopietnu uzdevumu veikšanā, īpaši noderīgs var būt neparedzamās ekstremālās situācijās. Dzīvnieks apveltīts ar izcilu eksterjeru un magnētismu. Godīgā rakstura dēļ citi sugas brāļi cenšas viņu izmantot, nenovērtējot tā spēku un rakstura stingrību, taču viņš spēj iesaistīties nopietnā konfliktā un sarīkot īstu revolūciju. Smagi pārdzīvo saimnieka aiziešanu.

    5.

    Enerģisks, spēcīgs, pašaizliedzīgs, vienmēr raujas uz priekšu, tāpēc, izvedot pastaigā, saimniekam to ir grūti noturēt saitē. Piecinieks ir atjautīgs, ātri pieņem lēmumu un it visā izrāda inciatīvu. Nepatīk ierobežojumi, vienmēr gatavs saimniekam doties līdz pārgājienos vai izbraucienos.

    Šo brīvību mīlošo mājas draugu nedrīkst turēt pie ķēdes. Viņš slikti jūtas, skumst, viens ieslēgts šaurā mājoklī.

    Šā vārda pavēlniekam ir dzīvs prāts – viņš pirmais visu dzird, saprot, acumirklī izpilda komandas, taču neveiksmju gadījumā vai norāts pārdzīvo un slīgst grūtsirdībā. Viņš nespēj aizmirst pāridarījumus, taču pēc dabas nav atriebīgs. Viegli adaptējas un orientējas svešās vietās, tāpēc šo dzīvnieku var ņemt līdzi atpūtas braucienos, medībās.

    Apburošās ārienes un draudzīgā rakstura dēļ visi viņu mīl. Viņš strauji gūst popularitāti vietējā sabiedrībā, atrod kopīgu valodu ar sev līdzīgiem un pieņem arī citus mājdzīvniekus. Pēc dabas ir vienkāršs, svarīgāka par komfortu un zvilnēšanu saimnieka pēļos viņam ir neatkarība, piedzīvojumi un ceļojumi.

    6.

    Šā vārda skaitļa īpašnieks ātri apgūst patiesību: pacietība un godīgi centieni atmaksājas. Visus mīļdzīvniekus, kuriem vārda kods nes sešnieka vibrāciju, ļoti mīl un lutina.

    Viņi ir ļoti pievilcīgi, apburoši un draudzīgi. Saimnieks rūpējas par viņu ārieni – ved uz frizētavu, mazgā, ķemmē kažoku, ap kaklu liek izmeklētu kaklasiksnu. Jaunībā šā vārda īpašnieks cenšas izrādīt raksturu, spēku, iemantot saimnieka labvēlību, drosmīgi sargājot teritoriju, ķerot peles, bet ar gadiem kļūst līdzsvarots un laisks.

    Sešnieka daiļā dzimuma pārstāve ir gādīga mamma, gatava parūpēties arī par citu mazo brāļu pēcnācējiem.

    7.

    Šā vārda īpašnieks apveltīts ar izcilu ožu, pamatīgi izpēta teritoriju, tāpēc var būt labs pēddzinis un lielisks palīgs medniekiem, izmeklētājiem, robežsargiem.

    Paklausīgs, centīgs, akurāts, ātri pierod pie tīrības, taču ir nosliece uz melanholiju, bieži vien saimnieka komandas izpilda pēc atkārtotas pavēles.

    Nepatīk konflikti un strīdi, bet reizēm var būt impulīvs, jo necieš savā tuvumā citus astainus konkurentus.

    Uzslavas ir svarīgākas nekā kārumi. Kad sabar, apvainojas un ar iežmiegtu asti dodas uz savu guļvietu. Vēlas būt uzmanības centrā, taču šad tad ir vajadzīga vientulība, tāpēc nepārdzīvo, ja tiek atstāts mājās viens. Smalks, jūtīgs dzīvnieks, izjūt saimnieka noskaņojumu, bez vārdiem nolasa no acīm viņa vēlmes. Bieži vien nelielas miesasbūves, fiziski samērā vājš. Ļoti mīl bērnus un labprāt rotaļājas kopā ar tiem.

    8.

    Ģimenes mīlulis, kura vārds nes astoņnieka vibrāciju, ārēji ir vēss, atsvešināts, nezinātājam viņš šķiet pat agresīvs, taču sevī slēpj augstsirdību un dvēselisku siltumu. Viņš ir nācis no labas audzētavas, par izcilajiem ciltsrakstiem saimnieks ir samaksājis prāvu naudas summu. Viņš ir godprātīgs, uzmanīgs, strādīgs un pastāvīgs.

    Šim dzīvniekam nepatīk nekas virspusējs, mākslīgs, ir vajadzīgi patiesi mīlestības apliecinājumi, jo bez tiem viņš slīgst grūtsirdībā un melanholijā.

    Saimniekam viņš ir ļoti uzticīgs, uz viņu var droši paļauties. Labāk saprotas ar sugas brāļiem, kas dzimuši martā vai jūnijā. Astoņnieks vienmēr rīkojas tā, kā uzskata par pareizu, reizēm viņu ir grūti apturēt, kad viņš metas pakaļ laupījumam vai nedraudzīgam, kaitinošam astainim no kaimiņu sētas. Viņš nav egoists, taču zina savu vērtību. Attiecībās ar astoņnieku ir jāsaglabā līdzsvars – viņu nedrīkst pazemot, bet arī viņam nedrīkst pazemoties.

    9.

    Neatkarīgs, pēc psiholoģiskā rakstura šā vārda īpašnieks nevēlas pakļauties – jo viņu vairāk vēlas ierobežot, pakļaut, jo viņš izrāda lielāku pretestību. Viņš neder dienestam, jo nepakļaujas dresūrai. Pēc dabas ir līderis, neļauj nevienam sevi komandēt. Deviņnieks apveltīts ar spēcīgu gribu, nemēdz ceremonēties – paņem zobos auklu, norādot, ka ir laiks doties laukā pastaigā.

    Bieži vien viņš komandē saimnieku, nevis otrādi.

    Šā vārda īpašnieks emocionāli ir ļoti ievainojams, viņš ātri apvainojas un, vienreiz apmānīts, zaudē uzticību cilvēkam uz visiem laikiem. Viņš ir ļoti ietiepīgs, un viņam nav iespējams norādīt vietu ar pavēlēm, viņu var tikai pierunāt ar labu. Impulsivitāte, egoisms, naidīgums nelabvēlīgi ietekmē viņa raksturu, tāpēc pret viņu jāizturas ar cieņu.

    Šā vārda īpašnieks atšķirībā no citiem sugas brāļiem ir ļoti enerģisks, iniciatīvas bagāts, pārliecināts par saviem spēkiem, taču vājās nervu sistēmas dēļ pakļauts stresam.

    Populārāko kaķu vārdu TOP 10

    Miķelis, Kisa, Pūce, Bella, Picis, Minka, Muris, Murka, Mikus, Pūka

    Populārāko suņu vārdu TOP 10

    Argo, Džeris, Reksis, Džonis, Rembo, Džeks, Bonis, Dadzis, Dingo, Tobis

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē