• Kaķis — tavas mājas mazā dievība!

    Interesanti
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    17. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Pasēdi vietā, kur guļ tavs kaķis! Kaķis ir viens no spēcīgākajiem dzīvniekiem magiem uz Zemes, un arī mājās kaķis savā ziņā ir maza mājas dievība, jo koncentrē sevī mājas enerģiju.

    Kaķa aura aptver ne tikai savu saimnieku, bet arī māju ar visiem iemītniekiem un teritoriju, kuru kaķis uzskata par savējo. Lai gan kaķim ļoti patīk brīvība, viņš respektē arī savu saimnieku neatkarību, ļoti mīl māju, kurā dzīvo, interesējas par visu, kas tajā notiek, un māju uzskata par svētumu, kura neaizskaramība jāsargā. Ne velti mēdz teikt: ja vientuļas sievietes mājās dzīvos runcis, viņai ļoti grūti būs atrast dzīvesdraugu.

    Der ievērot arī no vecvecmāmiņām dzirdēto gudrību – nekad nakts miegu negulēt vietā, kur guļ kaķis. Savukārt jaunā mājvietā kaķis jāielaiž pirmais, jo viņš spējot attīrīt mājokļa enerģētiku. Tā vieta, kur kaķis pirmajā reizē apgulsies, ir jāiezīmē īpaši – te mājoklī visspēcīgāk pieplūst enerģija. Šajā vietā arī cilvēks var uz brīdi apsēsties, kad jūtas saguris, lai uzlādētu savas baterijas – piemēram, pēc grūtas darba dienas!

    Kaķa mīlestību var iegūt, ja viņu ciena kā personību, – tāpat vien kaķis to apkārt nedāļās.

    Atšķirībā no suņa kaķis reti brīdina par nelaimi, biežāk tas saslimst pats, jo cenšas ar visu tikt galā saviem spēkiem. Ja pašmāju kaķis kaut kur sauc un it kā aicina doties sev līdzi, to arī vajag darīt, jo ir divi varianti: kaķis par kaut ko brīdina vai arī grib palīdzēt. Savukārt, ja to dara svešs kaķis, tad gan jāuzmanās un apkārtne rūpīgi jāpavēro. Tāpat uzmanība jāpievērš vietai, kuru kaķis īpaši novēro, piemēram, pagalmā vai trepju telpā, – ieteicams šo vietu rūpīgi izmazgāt un izkvēpināt ar degošas sveces liesmu.

    Vērojot kaķa uzvedību, zināsi arī, kāds laiks gaidāms! Ja kaķis visu dienu guļ, laiks mainīsies, ja guļot slēpj degunu, būs auksti, bet, ja tas guļ, vēderu uz augšu pagriezis, būs siltāks.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē