• Četri patversmes minkas cer uz jaunu dzīvi

    Meklē mājas
    Laila Smeltere
    18. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No Ulubeles un Tukuma dzīvnieku patversmes arhīva
    Žurnāla ASTES jaunākajā numurā iepazīstina ar dzīvniekiem, kas cer atrast savus jaunos, īstos saimniekus, kas viņus mīlēs un sargās līdz mūža galam. Greja, Tigra, Toms un Henks saimniekus gaida patversmēs Madonā un Aucē.

    Tigra

    Ļoti mīļa un jauka, apmēram 1 gadu veca kaķenīte ar pagaidu vārdiņu Tigra meklē sev ģimeni, kurā būs mīlēta un vairs netiks nodota.

    Pēc tam, kad ziemas aukstumā kaķenīti atrada ļoti izkāmējušu, viņa pamazām sāk atkopties un paguvusi pierādīt sevi kā īstenu mājas kaķi – ļoti komunikablu un draudzīgu ar cilvēkiem. Tigra kārtīgi apmeklē kaķu tualeti, ir tīrīga un kārtīga, vienīgi – viņai ne īpaši patīk citi murrātāji.

    Tālrunis: 22030531 – Madonas dzīvnieku draugi

    Greja

    Kaķu pusaudzīte Greja ir biedrības Madonas dzīvnieku draugi īpašais mincis. Piedzimusi gaterī, kur kopā ar mammīti un brālīti bija nevēlama strādniekiem. Kaķu mamma mazos ieslēpa griestu sijā, no kurienes Greja nokrita, gūdama kontūziju. Arī augot, viņa, iespējams, bija saņēmusi par maz vērtīgo uzturvielu, tādēļ pirmie mēneši biedrībā bija smaga cīņa par viņas izdzīvošanu, atlabšanu un kļūšanu par spēcīgu kaķi. Taču tas ir izdevies! Greja brīvi pārvietojas, skrien, lec, rotaļājas, apmeklē kaķu tualeti. Ļoti patīk gan cilvēku, gan bērnu, gan citu kaķu kompānija. Greja ir sterilizēta, vakcinēta, apmēram 8 mēnešus veca. Tīra un kārtīga, ēd gan kaķu barību, gan gardumus no cilvēku galda.

    Tālrunis: 22030531 – Madonas dzīvnieku draugi

    Toms un Henks

    Auces dzīvnieku aizsardzība biedrības redzeslokā bija nonākusi saimniecība, kurā saimnieces bezdarbības un bezatbildības rezultātā nemīlēti un neaprūpēti savairojušies un dzīvo padsmitiem kaķu. Katra astainīša stāsts ir citāds, jo gan raksturi, gan vecumi ir atšķirīgi. Kopīgs ir tas, ka viņiem visiem bija un ir vajadzīgs laiks, lai atkoptos fiziski. Taču visgrūtāk ir sadziedēt sirsniņas un prātus, panākt uzticēšanos un iemācīt, ka no cilvēka nav jābaidās, ka cilvēks var arī samīļot un rūpēties. Tagad mājas tiek meklētas diviem no šiem kaķiem: apmēram 1 gadu vecajam Tomam un apmēram 2 gadus vecajam Henkam. Abi runcīši ir attārpoti un kastrēti. Kaķīši nav mežonīgi, tikai jaunajos apstākļos nedaudz nobijušies un apjukuši, bet, rokās paņemti, ļaujas lai tos samīļo.

    Tālrunis: 26316263 – Auces dzīvnieku aizsardzības biedrība

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē