• Atrodi savu īsto! Kā astroloģija var palīdzēt izvēlēties mīluli?

    Mājas mīluļi
    Ligita Timma
    13. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: savitskaya iryna / Shutterstock
    Astroloģija var palīdzēt izvēlēties suni, ar kuru cilvēkam būs ideāla dvēseles saskaņa. Dažādus horoskopus var atrast vairumā gan internetā, gan presē. Lielākoties mēs tos lasām ar smaidu, un pareizi vien darām, jo tie pieder pie izklaides masu produkcijas. Bet kā individuāli veidots horoskops var būt padomdevējs cilvēka attiecībās ar dzīvnieku?

    Raksts no žurnāla Astes arhīva

    Katram savs

    Astropsiholoģe Rita Kadiķe-Skadiņa ir ieguvusi akadēmisku izglītību astroloģijā un sastādījusi horoskopu ne vienam vien sunim. Jautāta, kādos gadījumos saimniekam vajadzētu vērsties pie astrologa un ko horoskops par viņa mīluli var pareģot, viņa atbild: «Astroloģijas uzdevums nav vis pareģot, kas un kad kādu sagaida, bet gan palīdzēt izprast pašam sevi, attiecības ar citiem cilvēkiem un arī ar savu suni.»

    Eksperte ne reizi vien sastapusi cilvēkus, kuri ar savu suni bijuši saistīti kādā īpašā veidā. Dzīvnieks spēj mainīt saimnieku, atverot viņā visas labas īpašības. Turpretī, izvēloties nesaderīgo, saimnieka un suņa attiecības var izvērsties slikti, jo viņi viens otru nespēs saprast. Astroloģiju var ņemt talkā, lai atrastu to dzīvnieku, ar kuru tev veidosies visīstākā dvēseļu saskaņa. Skadiņa uzskata, ka katrs, kurš to patiesi vēlas, sastaps savējo.

    Ko pateiks horoskops

    Konkrētajam cilvēkam un tāpat arī sunim sastādītais horoskops rāda planētu enerģiju ietekmi uz raksturu, uz viņa izpausmēm, varbūt arī ietekmi uz likteni, bet astrologs nevar pareģot likteni, jo ir ļoti daudz citu faktoru, kas ietekmē katru dzīvu būtni.

    «Nevajag pārāk paļauties uz astroloģiju,» iesaka astropsiholoģe, «tā var izveidoties atkarība. Un tad mēs vairs nebūsim brīvi.»

    Planētu sakarība var norādīt, ka iespējamas kādas situācijas, bet tas nenozīmē, ka tas tā arī notiks. Ja saimnieks ar suni brauc uz izstādi, var paskatīties, kādas varētu būt iespējas, vai ir labvēlīgs laiks, bet, vai suns uzvarēs, to pēc horoskopa nevar pateikt, jo ir tūkstoš citu ietekmju, kaut vai tas, kāds tiesnesis gadīsies, uz ko viņš vairāk pievērsīs uzmanību.

     «Mani tracina, ka astrologi uzņemas Dieva funkcijas un saka – būs tas un tas,» uzsver Rita, «planētas ir tikai 10 un katra no tām simbolizē daudz ko, tāpat arī savstarpējās planētu attiecības. Astrologs, kas apgalvo, ka noteikti gaidāmi konkrēti notikumi, rīkojas ļoti bezatbildīgi! Īpaši, ja runa ir par sliktām lietām. Izlasījis prognozi, jūs bieži pārdomājat šīs sliktās ziņas, bet domām ir spēks un tu pats ar tām ietekmē cilvēkus, arī notikumu gaitu. Jo pozitīvākas ir domas, jo tās radīs pozitīvāku rezultātu.»

    Horoskops norāda uz problēmām, vājajām vietām un iespējām. Tajā var viennozīmīgi redzēt, uz ko cilvēks savā dzīvē būs orientēts – uz māju vai uz ģimeni, vai uz pasauli. To katram būtu svarīgi noskaidrot par sevi, saviem bērniem un arī par suni, kuru gatavojas ņemt savā ģimenē.

    Viens no vissvarīgākajiem momentiem horoskopā – kurās stihijās izvietotas desmit svarīgās planētas. No tā varēs pateikt, cik harmonisks ir cilvēks vai suns. Ja planētas izvietojušās vienmērīgi pa visām stihijām – raksturs būs līdzsvarots, bet, ja tāss pārsvarā koncentrējas vienā, raksturs būs atbilstošs konkrētajai stihijai. Tad, ja zemes zīmē būs četras piecas planētas, dzīvnieks būs rāms, ja uguns zīmē – impulsīvs. Stihija maina planētas ietekmi. Piemēram, Marss tradicionāli apzīmē karotāju, uguns zīmē tas būs īsts cīnītājs, bet ūdens zīmē tas pats karotājs būs bailīgs.

    Kas var palīdzēt atrast vispiemērotāko

    • Izpēti vispirms pats sevi – kāds ir tavs raksturs, temperaments, kādā zodiaka zīmē esi dzimis, kura ir tava stihija (uguns, zeme, gaiss vai ūdens), kāda zīme ir bijusi noteicošā tavas piedzimšanas brīdī (ascendents), kurās stihijās tad bijušas izvietotas planētas.
    • Izpēti visu par suņu šķirnēm, kādas īpašības raksturīgas, kāds temperaments, salīdzini ar savu uzvedības modeli. Atrodi sev līdzīgo. Ja esi lēnīgs, melanholisks, uz straujajiem un pārdrošajiem kokeriem vari nelūkoties. Ja tevi saista policejisks stils, tev vajadzīgs pavēļu pildītājs dienesta suns.
    • Noskaidro izvēlētās šķirnes suņu audzētāju, kam ir kucēni, un pajautā, kad tie dzimuši, jo tikai tā varēsi uzzināt zodiaka zīmi un ascendentu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē