• Aktieru pāris: Kopš mums ir Bonija, arī attiecībām ir cita kvalitāte

    Mājas mīluļi
    Evija Kalnbērza
    15. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ģirts Ozoliņš
    Seriāla Nemīlētie zvaigzne Elīna Bojorkina un divkārtējais Spēlmaņu nakts balvas laureāts Rihards Zelezņevs ir kopā gandrīz četrus gadus. Pirmajā adventē viņu attiecības piedzīvoja jaunu pavērsienu – nu abiem ir kāds, par ko rūpēties.

    «Mums bija žurciņa, bet viņa aizgāja…» saka Rihards, kurš tagad pats iejūtas žurkas lomā jaunajā Leļļu teātra izrādē Katliņpauris. «Mums vienmēr ir gribējies mājās kādu mīļu, dzīvu dvēselīti, un tajā pašā laikā šķitis, ka vēl nav īstais laiks sunim, jo sākumā tam vajag atvēlēt daudz laika. Tomēr viss sakrita tā, ka man ir brīvāks laiks, jo mēģinājumi jaunai izrādei sāksies tikai februārī. Nodomāju – tagad vai nekad!» stāsta Elīna.

    Sākumā pāris prātojis par šķirnes suni, taču liktenim padomā bija cits scenārijs. «Kādu dienu devāmies uz Ulubeli, lai atdotu savas žurciņas būri un mantiņas. 

    Izstaigājāmies un izraudājāmies, jo tur ir 250 dzīvnieku, un katram savs stāsts.

    Patversmē vienai suņu mammai bija astoņi kucēni, kuriem atrasti saimnieki, bet viens atdots atpakaļ, jo izrādījies, ka cilvēkam ir alerģija no suņa spalvām. Tā nu mēs stundu pastaigājām, padomājām un pieņēmām lēmumu. Patiesībā Rihards bija tas, kurš izlēma,» atminas Elīna. «Tiklīdz viņu ieraudzīju, uzreiz sapratu – ja jau mēs esam šeit, tad jāņem! Šķita, viņa būs tāds pozitīvs suns,» atklāj aktieris. 

    Viņi ir pāris jau gandrīz četrus gadus, un pamazām domas sāk vīties kāzu virzienā. «Es būtu gatava precēties kaut vai tagad!» piebilst Elīna. «Kopš mums ir Bonija, arī attiecībām ir cita kvalitāte.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē