• 10 iemesli iet uz randiņu ar kaķa saimnieku

    Interesanti
    Marta Kalniņa
    30. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Bieži var dzirdēt uzskatu, ka kaķi ir mājdzīvnieki sievietēm, bet suņi – vīriešiem. Savulaik daži cilvēki pat domāja: ja sieviete dod priekšroku sunim, bet vīrietis – kaķim, tad viņiem ir nopietnas dzimuma problēmas un no tādiem labāk turēties pa gabalu. Tika uzskatīts, ka randiņiem labāk izvēlēties suņa, nevis kaķa saimnieku, jo kaķinieks noteikti ir pusjucis un kaut kas pa vidu starp vīrieti un sievieti.

    Šī hipotēze par dzimumu izvēlēm bija vienkārši muļķīga un vīriešus, kuriem pieder kaķi, aizskaroša. Arī ailurofili (ar kaķiem apsēstie) dusmās spļāva ugunis. Aizdomājies, vai mums vajag atraidīt tetovētus vīriešus tikai tāpēc, ka atsevišķi cilvēki uzskata viņus par noziedzniekiem? Netikties ar noteiktiem cilvēkiem nozīmē vienkārši kļūt par šo aizspriedumu ķīlnieku un arī zaudēt iespēju iepazīties ar tik tiešām interesantiem cilvēkiem. Lūk, vīriešu kaķumīļu lielākās priekšrocības. 

    1. Kaķu saimnieki ir apķērīgi.
      Pētījumi pierādījuši, ka kaķu īpašnieki intelekta testos iegūst augstāku rezultātu nekā suņu saimnieki. Mēs negribam teikt, ka suņu īpašnieki nebūtu gudri, vienkārši kaķu saimnieki ir nedaudz gudrāki. Iespējams, suņu saimnieki ir fiziski attīstītāki. 
    2. Vīrieši, kuriem pieder kaķi, ir atbildīgi.
      Mājas kaķim nepieciešama regulāra kopšana – tualetes kastes tīrīšana, kažoka ķemmēšana, trauku mazgāšana… Tādiem vīriešiem nebūs problēmas parūpēties arī par tevi, ja tu slikti jutīsies vai apslimsi. 
    3. Kaķu saimnieki ir tīrīgi.
      Parasti šādi puiši apzinās personīgās higiēnas nozīmi. Paskatīsies uz savu kaķi, kurš mazgājas visu dienu, un pašam neviļus sagribēsies doties uz vannasistabu. 
    4. Kaķu mīļotāji nekaunas par savu aizraušanos.
      Viņi zina, ka nav jāpierāda sava vīrišķība. Turklāt kaķiniekiem patīk arī visi citi mājdzīvnieki. 
    5. Viņi ir ķermeņa valodas nolasīšanas meistari.
      Tev ir pazīstama situācija, kad tavs mīļotais vīrietis jautā, kas ir noticis, un tu saki: «Nekas!», pat ja tu dusmojies. Vīrietis, kurš mīl kaķus, pēc tavas ķermeņa valodas smalkajām niansēm spēs saprast, kā tu patiesībā jūties un kāds ir tavs garastāvoklis. Tāds puisis vajadzības gadījumā nodrošinās tev arī dvēseles privāto telpu, ja būs tāda nepieciešamība. 
    6. Viņiem nav nepieciešama pastiprināta uzmanība.
      Kamēr tu ar draudzenēm būsi kino, viņš tev uzticēsies un tikmēr mājās spēlēsies ar kaķi, nevis mēģinās uzrakt par tevi informāciju Facebook vai Instagram
    7. Viņiem ir laba humora izjūta.
      Pievērs uzmanību, kas ir autori vissmieklīgākajiem un populārākajiem kaķu video. Sievietēm vairāk pie sirds ir aizkustinošas bildītes ar kaķīšiem, bet vīrieši var neviltoti smieties un priecāties, ieraugot amizantu pozu, reakciju uz dažādiem pēkšņiem efektiem, lēcieniem un kaķu grimasēm. Un pēc tam uzfilmēt to visu un padalīties ar apkārtējiem. 
    8. Randiņš ar kaķinieku ir kā randiņš ar hipsteru.
      Viņi izskatās stilīgi, ir komunikabli un apķērīgi. Viņi neliegs tev realizēt savus sapņus un arī paši centīsies izmēģināt kaut ko jaunu. Kaķu mīļotāji pieņem cilvēkus tādus, kādi viņi ir. Kaķi ir ļoti daudzšķautņaini, viņu daba dažkārt ir ļoti sarežģīta. Un, ja vīrietis to var pieņemt, tātad viņš ar sapratni spēj izturēties arī pret cilvēkiem, īpaši jau sievietēm. 
    9. Šādi vīrieši jūtas pārliecināti par savu seksualitāti.
      Viņi zina, ka kaķis mājās nenozīmē, ka viņos ir vairāk sievišķās nekā vīrišķās būtības. 
    10. Vīrietis, kurš mīl šos dzīvniekus, novērtēs tavus stāstus par kaķiem. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē