• Zināms, kurš turpmāk pildīs RAKUS valdes priekšsēdētāja pienākumus

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    10. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Līga Gredzena / LETA
    Rīgas Austrumu klīniskās universitātes (RAKUS) priekšsēdētāja pienākumus pildīs Aleksejs Višņakovs, kas šobrīd ir arī Neatliekamās medicīnas un pacientu uzņemšanas klīnikas vadītājs, aģentūru LETA informēja RAKUS preses sekretāre Ilga Namniece.

    Višņakovs amatā stājas no šodienas, 9.janvāra, lai nodrošinātu slimnīcai būtisku procesu virzību un norisi, svarīgu lēmumu pēctecību, kā arī, lai aktīvi iesaistītos dažādu sistēmisku problēmu identificēšanā un risinājumu rašanai – stacionāra «Latvijas Onkoloģijas centrs» darbības turpmākai nodrošināšanai un uzlabošanai.

    Kā ziņots, RAKUS bija pagarinājusi pieteikšanos uz valdes priekšsēdētāja amatu līdz 25.novembrim. Slimnīcas padomes loceklis Valts Ābols iepriekš aģentūrai LETA pauda vērtējumu, ka interese par RAKUS valdes priekšsēdētāja amatu ir zemāka nekā vēlētos.

    Kopumā amata pretendentu izvērtēšanas komisijabija saņēmusi 25 pieteikumus, no kuriem tikai puse atzīta par atbilstošiem valdes priekšsēdētāja amatam izvirzītajām kvalifikācijas prasībām.

    Līdz šim RAKUS valdes priekšsēdētājs bija Paeglītis, kurš amatā stājās 2018.gada sākumā. Šī gada sākumā beidzas Paeglīša piecu gadu pilnvaru termiņš. Viņš jau iepriekš paziņoja, ka nekandidēs uz nākamo pilnvaru termiņu šajā amatā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē