• VIDEO: Porziņģis turpina uguņot, izcīnot ceturto «Wizards» uzvaru pēc kārtas

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    14. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vašingtonas "Wizards"
    Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā guva 25 punktus, palīdzot Vašingtonas «Wizards» komandai izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas.

    «Wizards» savā laukumā ar rezultātu 102:92 (23:19, 32:32, 27:23, 20:18) pieveica vienu no Rietumu konferences līderēm Memfisas «Grizzlies», revanšējoties par zaudējumu pirms nedēļas.

    Porziņģis ar 25 punktiem bija mača rezultatīvākais spēlētājs. Latvietis 31 minūtes un 34 sekunžu laikā realizēja vienu no pieciem divpunktu metieniem, sešus no desmit tālmetieniem un piecus no sešiem soda metieniem.

    Liepājnieks arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, bloķēja divus metienus, pieļāva divas kļūdas un nopelnīja četras personīgās piezīmes.

    Vēl mājinieku rindās Deni Avdija atzīmējās ar 21 punktu, kamēr Korijs Kisperts guva 12 punktus. Piekto maču pēc kārtas Vašingtonas komandai nevarēja palīdzēt Bredlijs Bīls, kuram jāievēro līgas Covid-19 un drošības protokols.

    Viesiem 19 punktus guva Dilons Brukss, ar 17 punktiem izcēlās Taijuss Džounss, bet 15 – Santi Aldama.

    «Wizards» ar astoņām uzvarām 14 mačos ir piektajā vietā Austrumu konferencē, bet «Grizzlies» ar deviņiem panākumiem ir piektā Rietumos.

    Vašingtonas basketbolisti nākamo maču aizvadīs trešdien, kad savā laukumā tiksies ar Oklahomasitijas «Thunder», kas ar sešām uzvarām 13 mačos pašlaik atrodas desmitajā vietā Rietumu konferencē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē