• VIDEO: Pabriks Londonā jauniešus aicina iziet karavīra apmācības – jaunieši neierodas

    Londona
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Aizsardzības ministrs Artis Pabriks ticies ar tautiešiem Londonā, lai apspriestu starptautisko drošības situāciju. Jaunieši tika aicināti apsvērt iespēju Latvijā iziet rezerves karavīra apmācības kursu, vēsta LTV.

    Par spīti vētrai «Daugavas Vanagu» namā bija ieradušies ap 20 apmeklētāju, lai izmantotu iespēju uzzināt klātienē, kā diaspora var palīdzēt valsts aizsardzības stiprināšanā, kāda ir situācija Ukrainā, kā arī to, kur meklēt patiesu, nesagrozītu informāciju par notiekošo Latvijā.

    Tika apspriests piedāvājums diasporas jauniešiem vasarā iziet rezerves karavīra kursu vai attālināti apgūt valsts aizsardzības mācību, taču pašus jauniešus, kurus šī iespēja varētu interesēt, tikpat kā nemanīja.

    «Ir daudz vieglāk atrast motivāciju iesaistīties tēmās kā teātris, dejošana, dziedāšana, kaut kas, kas ir fun (interesanti). Bet, teiksim, lai līdzdarbotos kaut kādos demokrātijas veicināšanas procesos vai lietās, kas saistītas ar aizsardzību, nu, cilvēkiem tā motivācija diemžēl būs ļoti maza,» stāsta pasākuma apmeklētājs Zigurds Līkums

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē