• Vecāku vidū sašutumu izraisa ģimenes filma, kurā atainotas attiecības starp viendzimuma partneriem

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Kādas četrgadnieces mamma paudusi publisku sašutumu par «Disney» filmā «Strange World» attēlotajām attiecībām starp viendzimuma partneriem, vēsta influenceres Maijas Armaņevas publiskotie īsstāsti vietnē «Instagram».

    «Man blakus mamma ar divām mazām meitām (kādi 4–5 gadi varētu būt), maigi sakot, apstulba. Mēs abas skatījāmies un nesapratām, ko darīt. Reāli šoks. Mans bērns mašīnā klusēja un pēc laika prasa: «Meitenes arī var iemīlēties viena otrā?»,» tā sieviete uzrakstījusi influencerei Armaņevai, ar kuras starpniecību «pacēlusi» jautājumu publiski.

    «Divas stundas atpakaļ noskatījos filmu un vēl joprojām esmu šokā, nikna, nemāku pat noformulēt. Zinu, ka citās valstīs tas jau sen tiek pasniegts kā norma. Bet pie mums tik publiski un vēl bērniem redzu ko tādu pirmo reizi,» sieviete pieblist.

    Armaņeva sekotājiem uzdevusi jautājumu, lai noskaidrotu citu viedokļus par filmu. Arī šo sekotāju pirmās reakcijas ir satraucošas: «Es ar bērniem piecēlos un aizgājām prom,» raksta kāds anonīms lietotājs. «Šausmas! Ne es, ne mans sešgadnieks nebijām tam gatavi,» piebilst vēl kāds Armaņevas sekotājs.

    Arī Armaņeva ir paudusi viedokli par situāciju:

    Latvijā pēdējo gadu laikā vērojama arvien lielāka LGBTQ kustības aktivitāte, taču ievērojami liela sabiedrības daļa pauž negatīvu attieksmi pret minoritātēm. Citās Eiropas valstīs LGBTQ pārstāvji cieņpilnāk pieņemti sabiedrībā. 

    Instagram

    Instagram

    Instagram

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē