• Minhenes Bayern UEFA Čempionu līgai piesaka arī Latvijas futbolistu Ontužānu

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    6. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay/Ronny K
    Vācijas futbola superklubs Minhenes Bayern ceturtdien savā mājaslapā publicēja sarakstu ar spēlētājiem, kuri pieteikti UEFA Čempionu līgas jaunās sezonas grupu turnīram, un starp 28 futbolistiem atrodams arī Latvijas izlases spēlētāja Daniela Ontužāna vārds.

    Līdz UEFA Čempionu līgas 2019./2020.gada sezonas pirmajām spēlēm vairs atlikušas mazāk nekā divas nedēļas, bet Bayern savā mājaslapā vēsta, ka sastāva aprises bijušas zināmas jau aptuveni pirms nedēļas, tomēr plašākai publikai tas kļuva pieejams vien ceturtdien.

    Čempionu līgas grupu turnīram tika pieteikti 24 futbolisti ar profesionālajiem līgumiem, bet galvenais treneris Niko Kovačs vēl četriem jauniešiem devis iespēju augt, iekļaujot viņus sastāvā. Viens no šiem četriem talantiem ir arī Ontužāns, kurš vēl jūlija vidū ASV tūres laikā savā debijas mačā pret Londonas Arsenal guva traumu. Klubs gan vēlāk ziņoja, ka sportists jūtoties labi, bet augustā viņš jau atsāka treniņus.

    Iekļaušana sastāvā gan vēl neko nenozīmē, tomēr traumu vai citu iemeslu gadījumā, Latvijas futbolistam ir gana lielas iespējas debitēt prestižajā turnīrā.

    Pēc treniņu atsākšanas, aizvadītajā nedēļā Ontužāns tika izsaukts uz Latvijas izlasi, lai palīdzētu tai 2021. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla spēlēs. Sākotnēji bija paredzēts, ka spēlētājs pievienosies izlasei, tomēr vēlāk Bayern ieteica futbolistam veltīt lielāku laiku atpūtai, lai pilnvērtīgi sagatavotos sezonai. Ontužāns uzklausīja komandas ieteikumus un Latvijas izlases rindās septembra spēlēs viņš nebūs redzams.

    Bayern pirmā UEFA Čempionu līgas spēle paredzēta 18. septembrī, kad mājās jāspēkojas ar Belgradas Crvena Zvezda. Vācijas klubs pēc Čempionu līgas izlozē saņēma gana spēcīgus pretiniekus. Bez Belgradas komandas B grupā kopā ar Bayern vēl tika ielozēta arī pērnā gada finālisti Totenhemas Hotspur, kā arī Pirejas Olympiacos no Grieķijas.

    Prestižā kausa ieguvēju noskaidros finālspēlē 30. maijā Stambulā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē